Φόρμα αναζήτησης

Αποκάλυψη «βόμβα» από Πράνιτς: «Είμαστε απλήρωτοι, ήρθε η ώρα να φύγω από την Ανόρθωση»

Απόφαση – καταπέλτης με πολλαπλές προεκτάσεις ήταν για την Ανόρθωση το πόρισμα του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ που ουσιαστικά δικαίωσε τον Απόλλωνα στη διαμάχη που μαινόταν αυτό το διάστημα με επίκεντρο το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο.

Πρόκειται για μια πολύκροτη ιστορία, που αναμφίβολα στιγμάτισε τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, εν πολλοίς καθορίζει και τη μοίρα της «Κυρίας», έστω κι αν σε μια απέλπιδα προσπάθεια επιχειρεί να αντιστρέψει την απόφαση της αφαίρεσης των εννέα βαθμών, ενώ οι αναταράξεις που δημιούργησε στο εσωτερικό της, ίσως σημάνουν και την αρχή της… κατηφόρας.

Απόδειξη αυτού αποτελούν οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Ντάνιελ Πράνιτς που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα και προσφέρει νέα τροφή για έντονο προβληματισμό, σχετικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η αμμοχωστιανή ομάδα.

«Τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες είμαστε απλήρωτοι. Δεν είναι εύκολη κατάσταση. Αν είμαστε επαγγελματίες δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτού του είδους τις καταστάσεις και γι’ αυτό το λέω. Ήρθε η ώρα να φύγω από την Ανόρθωση. Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν με την Ανόρθωση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος Κροάτης, περιγράφοντας με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση στην ομάδα.