Φόρμα αναζήτησης

Αποκαλύψεις από Γιαννακόπουλο:«Είχα σχέδιο για ενιαίο Παναθηναϊκό, τώρα κάνω δεύτερες σκέψεις» (video)

Περισσότερο στο σχέδιό του για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό παρά στην κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό μπάσκετ αναφέρθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του στο ΟΑΚΑ, μετά τη ματαίωση του αγώνα με την Κύμη.

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων μάλιστα αποκάλυψε, πως πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις για το σχέδιο που είχε εκπονήσει, ώστε να κάνει ξανά τον «ενιαίο και αδιαίρετο» Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα.

«Είχαμε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστής παντού και όχι μόνο στο μπάσκετ. Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με την ανοχή των φορέων και των αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να το προχωρήσω. Θα περιμένω να δω πως θα πράξουν οι υπεύθυνοι και αν θα τηρηθούν κατά γράμμα όλοι οι νόμοι και οι κανονισμοί για να τοποθετηθώ πιο συγκεκριμένα», σχολίασε αρχικά.

Στην ερώτηση τι είχε στο μυαλό του όταν μιλούσε για «ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό»: «Την ένωση ΚΑΕ, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη».

Για την απόφαση της ομάδας να μην συμμετέχει στον αγώνα με την Κύμη: «Εδώ νομιμοποιείται η ανομία, αυτό δεν μπορεί να περάσει και ο Παναθηναϊκός να είναι παρατηρητής. Για τα περισσότερα η ομάδα έχει τοποθετηθεί μέσω της ανακοίνωσής της».

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγιναν λίγη ώρα μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κύμη, στον οποίο οι πράσινοι αποφάσισαν να απέχουν, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.