Φόρμα αναζήτησης

AΠΟΕΛ: Το πρώτο όνομα για τη διαδοχή του Τραμετζάνι και το ταξίδι του ιδιαίτερα αγαπητού Ιβάν στην Κύπρο!

Είναι εύλογο πως από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ εισέλθει στη διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή η παραφιλολογία να συνδεθεί αναπόφευκτα με τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του με την πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Κάπως έτσι φαίνεται πως προέκυψε και η πληροφορία για την επιστροφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, του προπονητή που μετέτρεψε τον πολυπρωταθλητή Κύπρου στο αδιαμφισβήτητο Νο 1 εντός συνόρων και σε τακτικό θαμώνα της κύριας φάσης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ωστόσο, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, τουλάχιστον επί του παρόντος, παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει κατασταλάξει για την επόμενη προπονητική του στέγη μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Νάασρ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο διοίκηση του ΑΠΟΕΛ περιμένει το τελικό ξεκαθάρισμα με τον Πάολο Τραμετζάνι, γνωρίζοντας πως τα δεδομένα μάλλον θα οδηγηθούν στην έξοδο του Ιταλού από τον Αρχάγγελο, με τις όποιες εξελίξεις να τοποθετούνται αμέσως μετά τον αυριανό (22 Μαΐου) τελικό κυπέλλου.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα επισκεφτεί το νησί μας μέσα στις επόμενες καθώς θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Cytavision για τον τελικό του Europa League (29 Μαΐου), με ό,τι αυτό συνεπάγεται.