Φόρμα αναζήτησης

ΑΠΟΕΛ: Στο χέρι τους είναι…

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 23/3)

Κάθε παιχνίδι και ένας τελικός. Έτσι αντιμετωπίζουν στον ΑΠΟΕΛ τις επτά αγωνιστικές που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί και ο φετινός μαραθώνιος. Το γεγονός πως πλέον όλα εξαρτώνται από τα δικά τους πόδια και αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικό για τους γαλαζοκίτρινους, καθώς οι βαθμολογικές ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και αυτό το βλέπουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα με τις εναλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα.
Το γεγονός πως με το τέλος της 3ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν εφησυχάζει κανένα στο στρατόπεδό του, αφού δεν θεωρούν τίποτα δεδομένο και ξέρουν πως πρέπει να παραμείνουν συνεπείς, σοβαροί και προσγειωμένοι για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση και τον Μάιο να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Σαφώς και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να το πετύχει, αφού στον Αρχάγγελο γνωρίζουν πολύ καλά πως τίποτα και κανείς δεν θα τους χαριστεί. Ξέρουν πως αν κερδίσουν όλα τα παιχνίδια, στο τέλος θα στεφθούν πρωταθλητές, και αυτό είναι που προτίθενται να κάνουν.

Προγραμματισμός
Όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, οι ομάδες θα ασχολούνται ακόμη πιο έντονα με το κομμάτι του προγραμματισμού. Αν και σε ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ. Ο Ντομένικο Τέτι είναι αυτός που χειρίζεται τις νέες προσθήκες που θα γίνουν στους γαλαζοκίτρινους, για τις οποίες φυσικά πρώτα θα μιλήσει με τον Πάολο Τραμετζάνι και ακολούθως θα παρθούν οι αποφάσεις.

Επιστρέφει τον Μάιο
Σε αρκετά καλό στάδιο βρίσκεται η αποθεραπεία του Γκιγιέρμε Ντελατόρε. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ολοκληρώνει τη δεύτερη φάση της αποθεραπείας του και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο και να ενσωματωθεί με την ομάδα τον Μάιο. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντελατόρε είναι ο μεγάλος άτυχος για τους περσινούς πρωταθλητές, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στα τέλη Νοεμβρίου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η…τιμή του Καζού
Δημοσίευμα στη Βραζιλία αναφέρει πως η τιμή πώλησης του Καζού, ο οποίος ανήκει στην Σάντος και αγωνίζεται ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο. Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να τον αποκτήσουν ως κανονική μεταγραφή και έχουν ήδη πραγματοποιήσει συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, υπάρχει αναφορά πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες από Βραζιλία, Ιταλία, Ελβετία και Τουρκία. Πάντως η Σάντος ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του Καζού.