Φόρμα αναζήτησης

ΑΠΟΕΛ: Με ενδεκάδα αλλαγμένη ακόμη και κατά το ήμισυ – Οι επιλογές Τραμετζάνι στη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Στον απόηχο της απρόσμενης απώλεια βαθμών που υπέστη στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και κάτω από κλίμα γενικευμένης κατήφειας, ο ΑΠΟΕΛ προσδοκά να παρουσιαστεί με… νέο πρόσωπο και αλλαγμένη νοοτροπία στη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Αρένα» (18:00) για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Με επίγνωση των δεδομένων μετά την ισοπαλία (1-1) του πρώτου ραντεβού των δύο ομάδων στη Λευκωσία οι γαλαζοκίτρινοι αναζητούν τη σταθερότητα αλλά κι εκείνο το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να επεκτείνουν την παρουσία τους στην τετράδα του θεσμού.

Από την ανάγνωση της ενδεκάδας καθίσταται σαφές πως ο Πάολο Τραμετζάνι επέλεξε αρκετά νέα πρόσωπα για τη στελέχωση της σε σύγκριση με την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει Λαρνακείς και αυτό που αποκτά ενδιαφέρον στην προκειμένη περίπτωση είναι το πόσο θετικά θα ανταποκριθούν στη νέα μεγάλη πρόκληση.

Είναι ενδεκτικό το γεγονός ότι προτίμησε μια ενδεκάδα αλλαγμένη ακόμη και κατά το ήμισυ, επιλέγοντας στις αρχικές επιλογές τους Μερκή, Φακινέτι, Μοράις, Σόουζα, Βιντιγκάλ και Μπάλογκ, που πήραν τη θέση των Καρλάο, Γκέντσογλου, Καζού, Γιάκολις Τάμαρι και Μπέζιακ.

Έτσι και σήμερα, ο Ρόμο θα είναι κάτω από το τέρμα, δίδυμο στην άμυνα οι Μερκής και Ιωάννου, οι Φακινέτι (αριστερά) και Βούρος (δεξιά) θα «καταπίνουν» χιλιόμετρα από τα άκρα, οι Μοράις και Σόουζα θα έχουν ρόλο αναχαίτισης στη μεσαία γραμμή, ενώ κοντά τους θα κινούνται οι Ζαχίντ, Νατέλ και Βιντιγκάλ οι οποίοι όμως θα είναι υπεύθυνοι και για την οργάνωση του παιχνιδιού δίνοντας βοήθειες στον μοναδικό προωθημένο Μπάλογκ.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πάολο Τραμετζάνι: Ρόμο, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Φακινέτι, Σόουζα, Ζαχίντ, Μοράις, Νατέλ, Βιντιγκάλ, Μπάλογκ