Φόρμα αναζήτησης

Αποχαιρέτησε τους παίκτες της Τότεναμ με μήνυμα στον πίνακα των αποδυτηρίων ο Ποτσετίνο

Tην εβδομάδα που διανύουμε οι εξελίξεις στην Τότεναμ είναι καταγιστικές, με την διοίκηση των σπερς να λύνει τη συνεργασία της με τον Ποτσετίνο και να ανακοινώνει 11 ώρες αργότερα την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο, και τον Πορτογάλο να έχει μάλιστα την Τρίτη την πρώτη του γνωριμία με τους νέους παίκτες του και το απόγευμα της Τετάρτης να δίνει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου με τη νέα του ιδιότητα.

Η αλλαγή στην άκρη του πάγκου έγινε μάλιστα τόσο απότομα ώστε ο Ποτσετίνο να μην προλάβει να αποχαιρετήσει τους παίκτες του έναν προς έναν αλλά να τους αφήνει μήνυμα στα αποδυτήρια το βράδυ της Δευτέρας ώστε να το έβλεπαν την επόμενη ημέρα.

Το περιεχόμενο του μηνύματος, που γράφτηκε στον πίνακα των αποδυτηρίων, το αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο συνεργάτης του Αργεντινού τεχνικού, Χεσούς Πέρεθ.

 

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!! Δεν μπορούμε να πούμε αντίο… Θα είστε για πάντα στις καρδιές μας”, έγραψε ο 47χρονος τεχνικός για τους ποδοσφαιριστές του, με τον Πέρεθ να δημοσιεύει όχι μόνο το μήνυμα στον πίνακα αλλά και μία φωτογραφία με τον Ποτσετίνο την ώρα που το έγραφε.

 

Πηγή: www.sport24.gr