Φόρμα αναζήτησης

Αποχαιρέτησε την Κύπρο με χοντρές μπηχτές ο Πολίτσι: Αναφορά για ψεύτικους και κακούς ανθρώπους (pic)

Μπορεί να συμπληρώνεται ένα δεκαήμερο από την αποδέσμευση του από τον Απόλλωνα, όταν η διοίκηση των γαλάζιων τον τελείωσε νωρίτερα από ό,τι προνοούσε το συμβόλαιο του (σ.σ έπρεπε να ολοκληρωθεί το Μαϊο του 2020), αλλά ο Λούκα Πολίτσι επέστρεψε με χοντρές μπηχτές.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός που στα δύο χρόνια παρουσίας του στη λεμεσιανή ομάδα είχε πενιχρή συνεισφορά σε αγωνιστικό επίπεδο κατέθεσε τον απολογισμό του για την άρτι ολοκληρωθείσα σεζόν αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την αντιμετώπιση που έτυχε.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο νεαρός άσος παραχωρήθηκε σε αυτό το διάστημα δύο φορές δανεικός, αρχικά για ένα εξάμηνο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με το ίδιο καθεστώς στην Πάφος FC.

«Τέλος σε μια δύσκολη σεζόν, με δύσκολους ανθρώπους και μερικές φορές ψεύτικους ανθρώπους. Η ζωή σου φέρνει μαθήματα και φέτος έμαθα πολλά.

Πιστεύω το κάρμα θα κάνει την δουλειά του. Ποτέ μην τα παρατάς εξ αιτίας κακών ανθρώπων.

Συνεχίζω να παλεύω για τον εαυτό μου, ακόμα με το ίδιο πάθος, τα ίδια κίνητρα, τους ίδιους στόχους. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με στήριξαν. Καλές στιγμές θα έρθουν σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagmam.