Φόρμα αναζήτησης

Ανόρθωση: Η προτεραιότητα στην ελληνική αγορά και η σύνδεση με την περίπτωση Γιαννιώτα (τι γράφουν στην Ελλάδα)

Βλέπει, ακούει, συλλέγει πληροφορίες για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, όμως, για τον Tιμούρ Κετσπάγια προτεραιότητα για την ενίσχυση της Ανόρθωσης έχει πάντα η ελληνική αγορά.

Από την έναρξη της μεταγραφικής του περιδιάβασης ο τεχνικός της «Κυρίας» είναι προσεκτικός στις επιλογές του και σκοπεύει να βαδίσει στα σίγουρα, προτείνοντας στη διοίκηση ποδοσφαιριστές που γνωρίζει άριστα (όπως έπραξε, για παράδειγμα, στις προηγούμενες περιπτώσεις με τους Γιώργο Γκαλίστιο και Θεόδωρο Βασιλακάκη), ξέρει ότι θα υπηρετήσουν πιστά το πλάνο του και μπορούν να έρθουν στο νησί μας σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να εξετάζει, σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα, είναι αυτό του Γιάννη Γιαννιώτα με το ενδιαφέρον των κυανολεύκων της Αμμοχώστου για απόκτηση του, να είναι σε πρώτο πλάνο, μιας και προηγήθηκε η προ μηνός επιβεβαίωση από τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Έλληνας εξτρέμ, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου από την ΑΕΚ, καθώς δεν υπολογίζεται για τη νέα περίοδο.

Το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα to10.gr:

«Ο Γιάννης Γιαννιώτας αναμένεται να κλείσει το κιτρινόμαυρο κεφάλαιο της καριέρας του, λύνοντας το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΑΕΚ, καθώς δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτοι υποψήφιοι μνηστήρες.

Ο 26χρονος εξτρέμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στην Κύπρο, με την Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια να είναι μία εξ’ αυτών.

Ο Γεωργιανός πρώην τεχνικός των Κιτρινόμαυρων μιλώντας σε κυπριακή εκπομπή και επιβεβαίωσε δημόσια το ενδιαφέρον της ομάδας της Αμμοχώστου για τον Ελληνα διεθνή.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έκανε 13 συμμετοχές με τους Κιτρινόμαυρους σε όλες τις διοργανώσεις».