Φόρμα αναζήτησης

Ανόρθωση: Η «φωτιά» με τα παλιά δάνεια που δεν έσβησε και το κάλεσμα για έκτακτη γενική συνέλευση (pic)

Είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετούς μήνες πως η κανονικότητα ως προς το οικονομικό σκέλος και τις πληρωμές στην Ανόρθωση έχει αρχίσει να «μπάζει» πολλά νερά.

Άλλωστε, κατά καιρούς έχει λεχθεί και με επίσημο τρόπο πως η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η «Κυρία» είναι άκρως ανησυχητική, γεγονός που προκαλεί σκεπτικισμό στα ενδότερα της αμμοχωστιανής ομάδας.

Σε μια προσπάθεια να εξευρεθούν οι απαραίτητες λύσεις, έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο (25/5) έκτακτη γενική συνέλευση όπου θα τεθεί προς συζήτηση το θέμα των παλαιών δανείων του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ανόρθωσης αναφέρει τα εξής:

«Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 25/05, η ώρα 10:30 στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Αθλητικό Κέντρο Αντώνης Παπαδόπουλος, με μοναδικό θέμα την ενημέρωση των Μελών σχετικά με την επείγουσα και σημαντική αναδιάρθρωση των παλαιών δανείων του Συλλόγου, και μελών/παλαιών διοικητικών συμβουλίων του Συλλόγου, με Συνεργατικές Τράπεζες/Οργανισμούς και την έγκριση των νέων αναδιαρθρωμένων δανείων του Συλλόγου και σχετικών επιβαρύνσεων.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο. Παρακαλούνται τα μέλη όπως έχουν μαζί τους δελτίο ταυτότητας ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά τους».