Φόρμα αναζήτησης

ΑΜΚΕ 2019: Έστειλε θερμά συγχαρητήρια ο ΚΟΑ για τις τελευταίες επιτυχίες της Κύπρου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε το Σάββατο (1/6) η κυπριακή αποστολή την παρουσία της στους 18ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, που φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά στο Μαυροβούνιο!

Την πέμπτη και τελευταία μέρα της διοργάνωσης, η χώρα μας εξασφάλισε τέσσερα χρυσά μετάλλια, τρία αργυρά κι ένα χάλκινο, με αποτέλεσμα να τερματίσει στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης των μεταλλίων.

Η επιτυχία αυτή δεν πέρασε απαρατήρηρη από τον ΚΟΑ, που έσπευσε με το πέρας της τελευταίας ημέρας των αγώνων να συγχαρεί όλους όσους κατέκτησαν μετάλλιο στο φινάλε της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η συγχαρητήρια επιστολή του ΚΟΑ αναφέρει τα εξής:

«Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τους αθλητές μας στο Τένις, στην Πετόσφαιρα και στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση που κατέκτησαν χρυσό και αργυρό μετάλλιο στην τελευταία μέρα των 18ων Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ) στο Μαυροβούνιο.

Στο Τένις, στο διπλό ανδρών οι Λευτέρης νέος και Μέλιος Ευσταθίου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Χρυσό μετάλλιο και στο διπλό γυναικών με τις Ραλούκα Σερμπάν και Ελένη Λουκά, ενώ χρυσό μετάλλιο πήραν οι Λευτέρης νέος και Ραλούκα Σερπμάν στο μικτό.

Στην Πετόσφαιρα, οι Εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο.
Στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση ο Μάριος Γιάγκου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Λουϊζα Κουρέα το αργυρό μετάλλιο».