Φόρμα αναζήτησης

Η υπόσχεση Κούμα και η στήριξη του αγροτικού ποδοσφαίρου (pics)

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση, ενδεικτικό ότι η ΚΟΠ εστιάζει πολύ στην ανάπτυξη του αγροτικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (10/5) στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, υποδέχθηκε τους προέδρους και εκπροσώπους των Αγροτικών Ομοσπονδίων, στην παρουσία του αναπληρωτή προέδρου Χάρη Λοϊζίδη και του γενικού διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Αγροτικά Σωματεία με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ να τονίζει πως ή Ομοσπονδία, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα συμβάλει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

«Μεταξύ ΚΟΠ και ΣΤΟΚ υπάρχει μια άριστη συνεργασία και στόχος μας είναι η συνεργασία αυτή να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Το αγροτικό ποδόσφαιρο αποτελεί το κύτταρο του ποδοσφαίρου μας.

Υπηρετείτε ανιδιοτελώς το ποδόσφαιρο και η ΚΟΠ θα είναι δίπλα στην προσπάθεια σας, σε λογικά πάντα πλαίσια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουμας ο οποίος τόνισε πως θα εισηγηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας όπως η ΚΟΠ καλύψει τα έξοδα διαιτησίας στα παιχνίδια Ένταξης από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου ευχαρίστησε την ΚΟΠ και τον Πρόεδρο της για την στήριξη.

«Μέσα από τη συνεργασία μας με την ΚΟΠ, πήραμε περισσότερα από όσα μας είχατε υποσχεθεί και σας ευχαριστούμε. Είμαστε βέβαιοι πως η στήριξη σας θα συνεχιστεί προς όφελος του Αγροτικού Ποδοσφαίρου», ανέφερε ο κ. Τιμοθέου.

Μετά το τέλος της συνάντησης, έγινε η επίδοση της ετήσιας χορηγίας της ΚΟΠ προς τις 11 Αγροτικές Ομοσπονδίες.