Φόρμα αναζήτησης

Aλκή: H συνέλευση θα ρίξει φως

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 26/5)

Είναι πιθανή η παραμονή του Άντη Λόππα στην προεδρία της Αλκής Ορόκλινη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν κατά τη γενική συνέλευση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (29/5), η οποία θα είναι και εκλογική. Οι πληροφορίες, ωστόσο, του «Γ» αναφέρουν πως τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του Λόππα είναι αυξημένες.

Μετά τη γενική συνέλευση θα ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή. Στην Αλκή είναι πολλοί εκείνοι που επιθυμούν παραμονή του Κώστα Σακκά στην τεχνική ηγεσία παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Kατηγορία, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτέλεσε κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει ανάλογα και με τις προθέσεις του ίδιου του προπονητή. Πάντως, όποιος και να είναι ο προπονητής της Αλκής τη νέα αγωνιστική περίοδο, το σίγουρο είναι ότι το έργο του θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού μετά τον υποβιβασμό η ομάδα ουσιαστικά αναμένεται να «ξηλωθεί» (ήδη οι κοινοτικοί και ξένοι παίκτες είναι ελεύθεροι και ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους) και να «κτιστεί» από την αρχή. Όπως συνέβη, δηλαδή, τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια.

Ενόψει της επικείμενης γενικής συνέλευσης, οι οργανωμένοι οπαδοί της Αλκής εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία τάσσονται υπέρ της παραμονής των Άντη Λόππα και Κώστα Σακκά στην ομάδα.