Φόρμα αναζήτησης

Ξεκίνησε το Ayia Napa Soccer Festival 2019

Ούτε η βροχή ούτε οι δυνατοί άνεμοι ήταν αρκετοί για να χαλάσουν τη μεγάλη ετήσια  ποδοσφαιρική γιορτή της Αγίας Νάπας, αφού χιλιάδες παιδιά, προπονητές και γονείς απόλαυσαν με την καρδιά τους την πρώτη ημέρα του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά ακαδημιών της Ανατολικής Μεσογείου.

Τα γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας γέμισαν από ζωή, παιδικά χαμόγελα και μπόλικο ποδόσφαιρο, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές εκατοντάδων ακαδημιών από την Κύπρο και το εξωτερικό να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και τους γονείς τους να τους υποστηρίζουν έξω από αυτόν.

Στην είσοδο των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων βρίσκονται τα περίπτερα των χορηγών και των υποστηρικτών του τουρνουά, στα οποία προσφέρονται αναμνηστικά δώρα και ενημερωτικά φυλλάδια για γονείς και παιδιά. Στους γύρω χώρους υπάρχουν πολλές επιλογές φαγητού για όλους τους επισκέπτες.

Στην πρώτη ημέρα του 19ου Ayia Napa Soccer Festival διεξήχθησαν αγώνες των ηλικιακών κατηγοριών 2007 μέχρι 2012, τόσο για την κατηγορία Eagles όσο και για την κατηγορία Lions.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές, πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, προσφέροντας  θέαμα και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται την Κυριακή (21/4) στους αγώνες με τους οποίους θα ολοκληρωθεί φάση των ομίλων για τις κατηγορίες τους.

Την Κυριακή επίσης ξεκινάνε και οι αγώνες των ομίλων της ηλικιακής κατηγορίας 2006, ενώ τη Δευτέρα (22/4) θα δώσουν τους πρώτους τους αγώνες οι ηλικίες 2003, 2004 και 2005. Την Τρίτη (23/4) θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα κοριτσιών κάτω των 15 ετών, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά σε συνεργασία με την ΚΟΠ.

Το Ayia Napa Soccer Festival είναι μία διοργάνωση του Σωματείου SoccerWorldCyprus, υποστηρίζεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Θεσμικός υποστηρικτής είναι ο ΚΟΑ. Τηλεοπτικός συνεργάτης είναι η Cytavision. Χορηγοί είναι τα εστιατόρια Ocean Basket, το Waterworld Waterpark, το Hard Rock Café, τα καταστήματα Famous Sports, η εταιρεία Hercules, η Party City, η Sports Gear και το Elite Sporting Club.

Οι αγώνες παίζονται με μπάλες Mitre.

Για πληροφορίες και νέα του τουρνουά μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.ayianapasoccerfestival.com, όπως και τον επίσημο λογαριασμό www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων και οι ανανεώσεις στις βαθμολογίες θα ανεβαίνουν στο σύνδεσμο www.ayianapasoccerfestival.com/index.php/event-program.