Φόρμα αναζήτησης

Συνεχίζεται η διάθεση λαχνών της GPS/Valencia για το «Γκολ στη Ζωή»

Μέχρι τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, την επομένη των Φώτων, θα συνεχίζεται η διάθεση των λαχνών της GPS SEE / Valencia CF Cyprus, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για ενίσχυση των στόχων του οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Η ποδοσφαιρική ακαδημία με έδρα το Στρόβολο, στην προσπάθεια που κάνει για ενίσχυση κοινωφελών σκοπών, έχει συμβληθεί εδώ και ενάμιση χρόνο με το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα, «τρέχοντας» διάφορες ενέργειες.

Η ακαδημία έχει κυκλοφορήσει 300 λαχνούς των 10 ευρώ έκαστος, ένα μικρό σχετικά αριθμό λαχνών, με σκοπό να είναι αυξημένες οι πιθανότητες όσων στηρίξουν την προσπάθεια για να κερδίσουν κάποιο από τα πλούσια δώρα.

Πέντε δώρα μεγάλης αξίας θα μπουν σε κλήρωση, με όλα τα λεφτά να δίνονται στο «Γκολ στη Ζωή». Στην κληρωτίδα θα μπουν, μία φανέλα της Valencia CF υπογεγραμμένη απ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές των «νυχτερίδων» της σεζόν 2017/18, μία φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, υπογεγραμμένη από τον πρώην διεθνή και παίκτη της Βαλένθια, Ρομπέρτο Αγιάλα, δύο εισιτήρια γηπέδου για τον αγώνα Valencia v Real Madrid στο Μεστάγια στις 3 Απριλίου 2019 μαζί με διαμονή δύο βραδιών στην ισπανική πόλη και μία φανέλα και μία μπάλα της Εθνικής Κύπρου, υπογεγραμμένη από τους διεθνείς μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν λαχνούς, μπορούν να επισκεφθούν τα γήπεδα της GPS / Valencia στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας», να μπουν στη σελίδα της ακαδημίας στο Facebook, στο facebook.com/GPS.VALENCIA.CYPRUS ή να πάρουν τηλέφωνο στο 70008815.