Φόρμα αναζήτησης

Προπονητής της Ομόνοιας U17 ο αήττητος πρωταθλητής Γιώργος Ιωάννου

Τον Γιώργο Ιωάννου επέλεξε η Ομόνοια για τη θέση του προπονητή της ομάδας U17 των ακαδημιών της.

Πρόκειται για τον κόουτς που την περσινή σεζόν εργάστηκε στους U15 των πρασίνων κατακτώντας το πρωτάθλημα χωρίς ήττα ενώ στο τριυ΄φλλι εργάστηκε και στο παρελθόν, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια ήταν στην Ομόνοια U18 και U14.

Προηγουμένως o Iωάννου ήταν για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό U16 κι ένα χρόνο στον Ολυμπιακό U13, ενώ παράλληλα εκτελούσε καθήκοντα τιμ μάνατζερ στην πρώτη ομάδα.

Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας:

«Πρόκειται για μια κρίσιμη ηλικία για την Ακαδημία της Ομόνοιας. Θέλουμε να μπουν γερές βάσεις έτσι ώστε να ετοιμαστούν ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, αυτός είναι ο βασικός στόχος. Επιπλέον ζητούμενο είναι η ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Είναι σημαντικό ότι μετά από απόφαση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας, Βασίλη Μήττα, οι προπονήσεις θα γίνονται μαζί με την U19 και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερος ρυθμός και ανταγωνισμός. Θεωρώ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα καλό κλίμα στην ομάδα για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές μου να το διασκεδάζουν και να νιώθουν σημαντικοί μέσα στο σύνολο.

Χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς σε αυτή την ομάδα υπάρχει ποιότητα και είμαι αισιόδοξος πως κάποιοι ποδοσφαιριστές θα προωθηθούν στην Α΄ ομάδα στο μέλλον. Συνεχίζουμε πάντα με το πλάνο της Ακαδημίας και με αυτό θα δούμε αποτελέσματα».