Φόρμα αναζήτησης

Πρόγραμμα «GPS Juniors» για 4χρονα και 5χρονα από την GPS / Valencia

Η ποδοσφαιρική ακαδημία με βάση το αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο ξεκίνησε ήδη να δέχεται εγγραφές για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2018/2019, οι προπονήσεις του οποίου θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου 2018. Ανάμεσα στα παιδιά που έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τη νέα περίοδο είναι και όσοι έχουν γεννηθεί το 2014.

H GPS / Valencia προχωρεί από τη νέα σεζόν στην εισαγωγή του «GPS Juniors», στο πρόγραμμα του οποίου θα συμμετάσχουν παιδιά γεννημένα το 2014 και το 2013. Οι προπονήσεις της μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας είναι προγραμματισμένες για Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, μεταξύ 16:10 και 17:10, με τους γονείς να μπορούν να επιλέξουν και τις τρεις μέρες ή λιγότερες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του παιδιού. Να σημειωθεί ότι γι΄ αυτή την ηλικία, οι ειδικοί προτείνουν δύο προπονήσεις την εβδομάδα ως τον ενδεδειγμένο αριθμό.

Το πρόγραμμα «GPS Juniors» είναι ειδικά δημιουργημένο πρόγραμμα από την GPS στις Ηνωμένες Πολιτείες, κτισμένο πάνω στις ανάγκες της συγκεκριμένης προσχολικής ηλικίας.

Οι προπονήσεις της ακαδημίας λαμβάνουν χώρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Κώστα Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, σε ποδοσφαιρικά γήπεδα με χλοοτάπητα FIFA Star-2 Astroturf, σε χώρο «φιλικό» προς τις οικογένειες και με μπόλικο χώρο στάθμευσης.

Υπό την καθοδήγηση των Μαρίνου Σατσιά και Στέλιου Οκκαρίδη, οι προπονητές της GPS / Valencia είναι όλοι κάτοχοι προπονητικών διπλωμάτων UEFA ή αντίστοιχων αναγνωρισμένων διπλωμάτων. Παράλληλα, ακολουθούν με ρητές οδηγίες το safeguarding, που είναι οδηγίες σωστής συμπεριφοράς προς ανήλικους και άτομα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και τα οποία προνοούν τη σωστή αντιμετώπιση παιδιών μικρής ηλικίας, ενώ όσοι προπονητές απασχολούνται σε περιβάλλον με safeguarding, πρέπει απαραιτήτως να διαθέτουν λευκό ποινικό μητρώο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ήδη αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ακαδημίας στο facebook.com/gps.valencia.cyprus, ενώ πληροφορίες προσφέρονται και μέσω τηλεφώνου στο 70008815.