Φόρμα αναζήτησης

Πως συνεχίζουν οι ομάδες στη νέα φάση στα πρωταθλήματα Παίδων

Την ερχόμενη Τετάρτη (16/1) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της δεύερης φάσης στα Προαιρετικά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων U14, U15, U16 και U17.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ομοσπονδία, η διαδικασία της κλήρωσης θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΚΟΠ και θα αρχίσει στις 09:00.

Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε χθες και οι δεκαεννέα ομάδες θα συνεχίσουν στη δεύτερη φάση ανάλογα με το βαθμολογικό τους απολογισμό, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη το ερχόμενο Σάββατο (19/1). 

Οι δέκα ομάδες με την καλύτερη συγκομιδή βαθμολογίας (άθροισμα και των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων) θα προχωρήσουν στην κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα σε δύο γύρους με δεκαοχτώ αγωνιστικές.

Έτσι, στην κλήρωση θα βρίσκονται οι εξής ομάδες: ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ομόνοια Λευκωσίας, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Δόξα Κατωκοπιάς, Απόλλωνας, ΑΕΚ Λάρνακας, Νέα Σαλαμίνα, Πάφος FC, Άρης.

Οι υπόλοιπες εννέα ομάδες, θα συμμετέχουν επίσης σε νέα κλήρωση για πρωτάθλημα σε δύο γύρους με δεκαέξι αγωνιστικές.

Στην κλήρωση, τώρα, θα βρίσκονται οι εξής ομάδες: Ανόρθωση, ΑΕΖ Ζακακίου, Ολυμπιακός Λευκωσίας, ΘΟΪ Λακατάμιας, Εθνικός Άχνας, ΕΝ Παραλιμνίου, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, Εθνικός Άσσιας, ΠΑΕΕΚ.