Φόρμα αναζήτησης

Με παίκτες της Ομόνοιας Youth Λονδίνου η προπόνηση της ομάδας U17

Με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας Youth Λονδίνου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Ομόνοιας U17.

Διαβάστε όσα αναφέρουν οι πράσινοι:

Η Ομόνοια Youth Λονδίνου βρίσκεται εδώ και μέρες στην Κύπρο για προετοιμασία και με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο «Ηλίας Πούλλος».

Επιπλέον προγραμματίζονται και άλλες ενέργειες στο πλαίσιο της φιλοξενίας που θα προσφέρουν οι πράσινοι στους φίλους της Ομόνοιας Youth Λονδίνου, οι οποίοι είναι άξιοι επαίνου καθώς με τη δράση τους κρατούν ψηλά την ιδέα, τις αξίες και τα ιδανικά της ομάδας στη Μεγάλη Βρετανία!

Έχουν αναπτυχθεί ισχυροί δεσμοί ανάμεσα σε Ομόνοια και Ομόνοια Youth Λονδίνου και με πρωτοβουλίες σαν αυτές γίνονται ισχυρότεροι.

Οι συμπατριώτες μας που ζουν μόνιμα εδώ και χρόνια στην αγγλική πρωτεύουσα, έχουν ιδρύσει την Ακαδημία τους το 1984. Σε αυτήν προπονούνται παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 18 χρόνων, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο συμμετέχουν στο παροικιακό πρωτάθλημα, που αποτελείται από 24 ομάδες. Στόχος τους είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στο μέλλον θα έχουν ως πρώτη τους επιλογή το κυπριακό πρωτάθλημα και φυσικά την Ομόνοια. Χθες κάποιοι συμμετείχαν στην προπόνηση της Ομόνοιας U17.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Youth Λονδίνου, Ανδρέας Χαραλάμπους, μίλησε για την επίσκεψη στην Κύπρο και τους στόχους της Ακαδημίας: «Είναι με μεγάλη χαρά που ήρθαμε για κάποιες μέρες στην Κύπρο. Αυτή είναι η πατρίδα μας και το δεύτερο μας σπίτι. Κάποια παιδιά της Ακαδημίας μας θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Ακαδημίας της Ομόνοιας. Επίσης, είναι μία καλή ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών. Στόχος μας στο μέλλον είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην Ομόνοια!».