Φόρμα αναζήτησης

Αίσιο τέλος στην υπόθεση Ζαχίντ για Παναθηναϊκό, τι προβλέπει η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ (ανακοίνωση)

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Λίγη ώρα μετά το φιλικό των πρασίνων με τον Άγιαξ, ο AΠΟΕΛ ενημέρωσε πως έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, αρχικά με τη μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο και στη συνέχεια εφόσον και οι δύο πλευρές το θελήσουν να συζητήσουν για την αγορά του από τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Ζαχίντ, ο οποίος θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην καλοκαιρινή περίοδο μετά τους Κολοβό και Νούνιες, αναμένεται άμεσα να ταξιδέψει στην Αθήνα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το ευχάριστο για το «τριφύλλι» είναι πως ολοκληρώνεται η απόκτηση ενός παίκτη που επιθυμούσε διακαώς ο Γιώργος Δώνης για να καλύψει την θέση του κεντρικού μέσου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει τις ικανότητες του Ζαχίντ από τη συνεργασία που είχαν στον ΑΠΟΕΛ κι εκτιμά ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά με την ποιότητά του στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Γνωστοποιώντας τη συμφωνία η γαλαζοκίτρινη εταιρεία αναφέρει: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μονοετή δανεισμό με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή Ghayas Zahid.

Ως εκ τούτου στον ποδοσφαιριστή έχει παραχωρηθεί άδεια ώστε να μεταβεί στην Αθήνα για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία».