Φόρμα αναζήτησης

Αγωνιστικός… πυρετός στην κυπριακή ξιφασκία

Σε έντονη αγωνιστική δράση βρίσκεται η Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας το τελευταίο αγωνιστικό δίμηνο.

Διαβάστε για υποχρεώσεις των αθλητών μας.

Shanghai Grand Prix / Κίνα

Ο Τοφαλίδης Αλέξανδρος συμμετέχει στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο κατηγορίας Grand Prix στη Shanghai/Κίνα στις 18 Μαΐου, με στόχο την αποκομιδή περισσότερων βαθμών που θα τον φέρουν πιο ψηλά στο πίνακα βαθμολογίας.

Παγκύπρια Πρωταθλήματα

Στις 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν στη Λεμεσό  τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα παίδων και ανδρών/γυναικών, με τα οποία κλείνει η εγχώρια αγωνιστική περίοδος. Μετά και το διεθνές κύπελλο ταλέντων που διεξήχθη στις 28-29 Απριλίου 2018, στις πρώτες θέσεις της Παγκύπριας κατάταξης φιγουράρουν οι Γιαννάκη Κων/νος, Μαυικίου Ειρήνα (13+) και Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος (-13).

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα / Novisad / Σερβία

Στις 17 Ιουνίου 3μελής αποστολή θα μας εκπροσωπήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μαυρικίου και Τοφαλίδης μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Παυλίδη Γιώργο, θα βρεθούν στο Novisad/Σερβία, με σκοπό την είσοδο τουλάχιστον στην τελική φάση των αγώνων. Εκεί θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Γιάννης Χατζηαράπης ο οποίος θα συμμετάσχει στο ετήσιο κογκρέσο της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ξιφασκίας.

Μεσογειακοί αγώνες / Taragona / Ισπανία

Τιμητική και ιστορική για την Κύπρο και η πρώτη μας συμμετοχή σε Μεσογειακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ισπανία στις 24 Ιουνίου, με την αθλήτριά μας Μαυρικίου.