Φόρμα αναζήτησης

Άφησαν άριστες εντυπώσεις οι Κύπριοι του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Ρέντη

Με επιτυχία και άριστες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η περίοδος δοκιμαστικών των πέντε ποδοσφαιριστών των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο.

Τα δοκιμαστικά πραγματοποιήθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στο Ρέντη και το δείγμα γραφής ήταν εξαιρετικό.

Οι πιτσιρικάδες με το ποδοσφαιρικό τους θράσος και την ποιότητα του παιχνιδιού τους απέσπασαν τα εγκωμιαστικά σχόλια των υπευθύνων.

Οι γεννημένοι το 2006 ποδοσφαιριστές Βαλάντης Ευριπίδου, Μαρίνος Κωνσταντίνου και Ανδρέας Διονυσίου αγωνίστηκαν με την ερυθρόλευκη φανέλα κόντρα στον Πανιώνιο και διακρίθηκαν στη νίκη της ομάδας τους με 3-0.

Ο Ευριπίδου που έπαιξε σαν σέντερ φορ ήταν αρκετά μαχητικός και κινητικός και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο χάνοντας μάλιστα και δύο ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Μαρίνος Κωνσταντίνου με τα ηγετικά του προσόντα όργωσε τον χώρο του κέντρου ενώ ο Ανδρέας Διονυσίου που αγωνίστηκε στο δεξιό φτερό της επίθεσης σκόραρε δις και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Απέναντι στον Πανιώνιο αγωνίστηκαν και οι γεννημένοι το 2008 Αναστάσης Αναστασίου και Καράν Φουάτ. Οι δύο ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο συνείσφεραν στην ευρεία νίκη της ομάδας τους με 7-2.

Ο μεν Αναστασίου σκόραρε το τελευταίο γκολ της ομάδας του ενώ ο Καράν αναστάτωσε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα με την δυναμική του παρουσία στην κορυφή της επίθεσης.

Η εκπροσώπηση των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς από την Κύπρο στο Ρέντη απέσπασε τα θετικά σχόλια των υπευθύνων ενώ με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκαν για τη δουλειά που γίνεται στην Κύπρο οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού και νυν υπεύθυνοι σκάουτινγκ, Άριελ Ιμπαγάσα και Γίωργος Βαΐτσης.

Πλέον αναμένεται η απόφαση για το αν κάποια από τα παιδιά που δοκιμάστηκαν θα συνεχίσουν την πορεία τους στο πρόγραμμα ανάπτυξης όπου θα παρακολουθούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι την επιτρεπόμενη ηλικία όπου θα μπορούν να μετακομίσουν μόνιμα στο Ρέντη.

Συνοδοί των παιδιών στην Αθήνα ήταν οι κύριοι Μάριος Αναστασίου και Μάριος Κουδελλής, εκπρόσωποι του σωματείου SoccerWorldCyprus, το οποίο έχει υπό την ευθύνη του το Δίκτυο των Σχολών στην Κύπρο.