Φόρμα αναζήτησης

ΑΕΛ: Η… ατυχία μεγάλωσε και ο Κέρκεζ ψάχνει λύσεις

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση 16/10 Τετάρτη)

Τρίτωσε το… κακό στην ΑΕΛ, σε ότι αφορά το απουσιολόγιο του Ντούσαν Κέρκεζ για το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο Κυπροποιημένος τεχνικός γνώριζε εδώ και μέρες ότι δεν υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι στους Αβραάμ και Αντάμοβιτς.  Τα τελευταια 24ωρα, όμως, παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα για τον αρχηγό της ΑΕΛ, Ντόσα Τζούνιορ.

Ο διεθνής Κυπροποιημένος αμυντικός της Λεμεσιανής ομάδας δεν… λέει να ησυχάσει από τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.  Κάθε… τόσο χρονικό διάστημα οι ενοχλήσεις παρουσιάζονται και στερούν στον Τζούνιορ να μπορέσει να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς.  Είναι γεγονός πως αυτό το πρόβλημα, από τη στιγμή που θεωρήθηκε ως χρονιαίο, ταλαιπωρεί τον παίκτη, κάτι που τον επηρεάζει και ψυχολογικά.

Κάπου στην άκρη των σκέψεων του Ντούσαν Κέρκεζ είναι και τα προβλήματα της ΑΕΚ, με τις πολλές απουσίες που έχει και η Λαρνακιώτικη ομάδα, για το πως θα παρατάξει την ΑΕΛ και να… κτυπήσει τους κιτρινοπράσινους μέσα στο Τσίρειο Στάδιο.