Φόρμα αναζήτησης

ΑΕΚ: Πτήση πρόκρισης με προορισμό το Κισινάου, στην αποστολή ο Μοϊσόφ παρά τις αμφιβολίες (pics)

Mε προίκα την πρότερη εμπειρία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με το ηθικό ακμαιότατο η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς Europa League, όπου σε δύο βράδια από σήμερα (18/7, 20:00) θα αντιμετωπίσει στο Κισινάου της Μολδαβίας την Πετροκούμπ, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά, τώρα, οι Λαρνακείς αντιμετωπίζουν τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, καθώς ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει πλέον αμφιβολίες μόνο για την ετοιμότητα του Ντάνιελ Μοϊσόφ, ο οποίος θεωρείται κομβικός ποδοσφαιριστής όσον αφορά την αμυντική διάταξη και γενικά για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Πάντως, ο Σκοπιανός αμυντικός συμπεριλήφθηκε μαζί με τους Ζαν Λουκ Ασούμπρε και Mάριο Αντωνιάδη στην αποστολή που θα αναχωρήσει σε λίγο (14:00) για το Κισινάου της Μολδαβίας, με τη συμμετοχή τους πάντως να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Το πλέον ευχάριστο για το αφεντικό των Λαρνακέων είναι ότι σε αυτή τη νέα δοκιμασία θα στηριχθεί σε ένα αξιόλογο δυναμικό (σ.σ το οποίο όμως δεν είναι σε θέση να ενισχύσει ακόμα ο Ματία Σπόλιαριτς) έχοντας τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.