Φόρμα αναζήτησης

ΑΕΚ: Επιτυχής επέμβαση στον Μπακάκη – Πότε υπολογίζεται να είναι έτοιμος για να επανέλθει (pic)

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς προκειμένου να απαλλαχθεί από χρόνιο πρόβλημα που είχε με ενοχλήσεις, υποβλήθηκε σήμερα (21 Μαΐου) ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ ολοκλήρωσε συντηρητικά τη σεζόν και πέρασε τώρα την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να είναι έτοιμος στα τέλη Ιουνίου, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Προκειμένου να συμβεί αυτό άλλωστε, τέθηκε εκτός από τις επικείμενες υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της Ελλάδας στις αρχές Ιουνίου.

«Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επέμβαση αποκατάστασης του χρόνιου προβλήματος κοιλιακών, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπακάκης, από τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο Μιχάλης Μπακάκης αναμένεται να πάρει την Τετάρτη εξιτήριο από το νοσοκομείο και να ξεκινήσει σταδιακά το πρόγραμμα της αποθεραπείας του. Πολλές ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην ενεργό δράση με την έναρξη της προετοιμασίας», ανέφερε η σχετική ενημέρωση από την Ένωση.