Φόρμα αναζήτησης

Διευκρινίζουν για Στρέπελ στην Ανόρθωση: «Δεν είναι ακριβώς έτσι, θα μπορούσε να το αποφύγει»

Η τοποθέτηση του Γιούργκεν Στρέπελ περί ασυνεπειών στις πληρωμές έναντι των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης και όχι μόνο φαίνεται να ενόχλησε , γεγονός που επιβεβαιώθηκε σήμερα (25/2) μέσω της διάψευσης στην οποία προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββα Πηλακούτα.

Ο τελευταίος κλήθηκε να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν την αμμοχωστιανή ομάδα μετά τις σοβαρές εξελίξεις που υπήρξαν στις τάξεις των κυανόλευκων, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα για το πως έχει η όλη κατάσταση.

Κληθείς να τοποθετηθεί για την κίνηση του Γιούργκεν Στρέπελ να πάρει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάσκεψη Τύπου αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου, τόνισε τα εξής:

«Θεωρώ ότι θα μπορούσε να το αποφύγει. Κάποια πράγματα που είπε δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχουν δυο γήπεδα στο Αντώνης Καρράς. Στο ένα κάνουν οι προπονήσεις οι Ακαδημίες και στο άλλο η ανδρική ομάδα. Δεν χρειάστηκε η πρώτη ομάδα να προπονηθεί στο ίδιο γήπεδο με τις ακαδημίες.

Ο γιατρός ήταν πάντα στις προπονήσεις. Ουσιαστικά έφυγε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στο οικονομικό υπάρχουν δυσκολίες και πλέον με την ανάληψη της διαχείρισης από το σωματείο θα προσπαθήσουν να το λύσουν. Όλο αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί».

Σχετικά με την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση και την ανάληψη της διαχείρισης από το σωματείο, σημείωσε: «Η επόμενη μέρα βρίσκει το σωματείο να αναλαμβάνει την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σήμερα επισκέφθηκαν τα γραφεία, μίλησαν και με τους ποδοσφαιριστές και βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις για οικονομική ενίσχυση και βολιδοσκόπηση ανθρώπων που πιθανόν αν ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας».