Φόρμα αναζήτησης

Ο ηγέτης και αρχηγός του ΑΠΟΕΛ ακούει στο όνομα Νικόλας Ιωάννου!

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 22/8)

Από την ηλικία των δώδεκα ετών πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ στην οποία παρέμεινε για έξι χρόνια. Μάλιστα, σε ηλικία δεκαοκτώ ετών αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες του UEFA Youth League!

Ο λόγος για τον Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος απέκτησε την κατάλληλη ποδοσφαιρική παιδεία σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη. Και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο από το 2014 όταν φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Το μέλλον του Νικόλα Ιωάννου προδιαγράφεται λαμπρό!

Ο 23χρονος αριστερός μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα και ως σέντερ μπακ, φόρεσε στον προχθεσινό αγώνα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δείχνοντας και πάλι ηγετικές ικανότητες. Φέτος δείχνει ακόμη πιο ώριμος και είναι από τους κύριους εκφραστές των μέχρι τώρα επιτυχιών. Κέρδισε παλικαρίσια το πέναλτι στο Μπακού δίνοντας το έναυσμα για την αντεπίθεση προς την ανατροπή, ενώ και προχθές ήταν και πάλι από τους διακριθέντες.

Είναι από τους αμυντικούς που ξέρουν αρκετή μπάλα, που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στην επίθεση, ενώ ξεχωρίζει για την ταχύτητα, τον διασκελισμό του και την ορμητικότητά του, στοιχεία που δεν περνάνε απαρατήρητα από τους σκάουτερ. Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο! Κι αυτό μάλλον δεν θα αργήσει να επιβεβαιωθεί.