Φόρμα αναζήτησης

Το ξεχωριστό «αντίο» της Ανόρθωσης στο Δημητρίου: «Είμαστε βέβαιοι πως με τη σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις» (pic)

H τελευταία πράξη της ανταλλαγής ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση υλοποιήθηκε σήμερα (16/7), καθώς ο Δημήτρης Δημητρίου «έδεσε» το μέλλον του με τους γαλάζιους της Λεμεσού έως το καλοκαίρι του 2023.

Μετά το πέρασμα μερικών ωρών από την ανακοίνωση του λεμεσιανού συλλόγου, ήρθε και η σειρά της διοίκησης της «Κυρίας» να αποχαιρετήσει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο τον πρώην πλέον τερματοφύλακα της.

Όπως έγινε γνωστό από χθες, οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου εισέπραξαν ένα ποσό ύψους πενήντα χιλιάδων ευρώ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αποκτώντας παράλληλα από τον Απόλλωνα τον διεθνή αμυντικό, Μάριο Στυλιανού.

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ανόρθωσης στο Δημήτρη Δημητρίου:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Απόλλωνα για παραχώρηση του Δημήτρη Δημητρίου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας προέρχεται από τις ακαδημίες μας και στις 13 Ιουνίου του 2017 είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα μας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 20 συμμετοχές, όντας ο βασικός τερματοφύλακας.

Θέλουμε να ευχηθούμε στον Δημητρίου ό,τι καλύτερο τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή και είμαστε βέβαιοι πως με το ταλέντο του, την προσήλωση και την σκληρή δουλειά, μπορεί να πετύχει».