Φόρμα αναζήτησης

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Πετούν για Τσεχία οι εθνικές ομάδες που συμμετάσχουν στους Πανευρωπαϊκούς Νέων

Mε προορισμό την πόλη Οστράβα της Τσεχίας αναχωρούν αύριο Σάββατο (6/7) οι εθνικές ομάδες εφήβων, νεανίδων και παίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για να συμμετάσχουν στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες νέων που θα διεξαχθούν από 7 – 16 Ιουλίου.

Στην κατηγορία εφήβων η Κύπρος έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τις ομάδες της Αυστρίας, Ολλανδίας και Λευκορωσίας στους παίδες τις ομάδες της Ολλανδίας, Ελβετίας και Ισραήλ. Στις νεανίδες η εθνική μας θα αντιμετωπίσει τις ομάδες της Ουκρανίας και Μαυροβουνίου.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν σαράντα εθνικές ομάδες στους Έφηβους, τριάντα τρεις στις νεανίδες και τριάντα πέντε στους παίδες. Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν επίσης και στις ατομικές διοργανώσεις απλό και διπλό.

Την αποστολή απαρτίζουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ανδρέας Γεωργίου, ο ομοσπονδιακός προπονητής Adrian Simion, οι αθλητές Χρίστος Σάββα, Στυλιανός Γεωργίου, Τζόζεφ Ηλία, Αντρέας Τσίσσιος, Σιαρπέλ Ηλία, Κυπριανός Βασιλείου και οι αθλήτριες Μαρίνα Μυλωνά, Κωνσταντίνα Μελετιέ, Νεφέλη Ππάλη, και Φωτεινή Μελετιέ.