Δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες ο 48χρονος για τα αιματηρά επεισόδια στη Λάρνακα - Δύο άτομα εξακολουθούν να καταζητούνται

Header Image

Ο 48χρονος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Η υπόθεση των επεισοδίων της 17ης Ιανουαρίου ορίστηκε για ακρόαση την 1η Δεκεμβρίου.

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει απάντησε σήμερα 48χρονος κατηγορούμενος για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στις 17 Ιανουαρίου στη Λάρνακα.

Έξι πρόσωπα παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, ενώ δύο ακόμη, ηλικίας 26 και 27 ετών, εξακολουθούν να καταζητούνται. Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση την 1η Δεκεμβρίου.

Κατηγορούμενοι είναι ένας 20χρονος, δύο 26χρονοι, ένας 32χρονος, ένας 33χρονος και ένας 48χρονος. Οι τέσσερις είναι αναγνωρισμένοι πολιτικοί πρόσφυγες από την Ιορδανία και την Παλαιστίνη, ενώ ο 48χρονος είναι κάτοχος κυπριακής υπηκοότητας.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, εκβίαση, απαίτηση περιουσίας με απειλές, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.