Φόρμα αναζήτησης

Ζωντανεύει και πάλι η Διεθνής Κρατική Έκθεση!

Από το 2010 η βόρεια είσοδος της Κρατικής Έκθεσης ήταν σφραγισμένη.

Το απόγευμα της Παρασκευής τα συνεργεία μπήκαν και αφαίρεσαν τα οδοφράγματα που έκλειναν την είσοδο εδώ και οκτώ χρόνια. Για την ιστορία, ο Δημήτρης Χριστόφιας ήταν ο τελευταίος Πρόεδρος που πέρασε από τη βόρεια είσοδο.

Προσωπικό του Τμήματος Κρατικών Εκθέσεων ύψωσε τις σημαίες της Κύπρου και της ΕΕ.

Πολύ όμορφο θέαμα. Η ατμόσφαιρα εκεί μυρίζει ευρωπαϊκή και αναγεννημένη. Καθαρίζονται ήδη οι χώροι στάθμευσης για 250 αυτοκίνητα και πολλά λεωφορεία.
Οι χώροι της Κρατικής Έκθεσης έχουν οι πλείστοι καταληφθεί από πολλές καινοτόμες επιχειρήσεις. Εκτός από το Science & Space Cafe, το Αστεροσχολείο, το Ηλιακό Παρατηρητήριο, το Μουσείο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τα Εργαστήρια Μουσειακής Αγωγής πήρε χώρο και η Σχολή Αναρρίχισης Ungravity και το Mam and Baby Center.
Σε μερικούς μήνες η Κρατική Έκθεση θα είναι ολόφωτη και γεμάτη ζωή!

Είναι χαρακτηριστική η όλη στάση και συμπεριφορά του υπεύθυνου των χώρων της Κρατικής Έκθεσης Μιχάλη Κατσαμπά, ο οποίος σήμερα αφυπηρετεί, και μέχρι και χθες, τελευταία του μέρα στην υπηρεσία, ήταν επί τω έργω!

Το όνειρό του να ανοίξει η βόρεια είσοδος πριν να φύγει έγινε πραγματικότητα! Εγώ είμαι σίγουρος πως τώρα θα είναι πιο συχνά στους χώρους, που ο ένας μετά τον άλλο ζωντανεύουν!