ΑΠΟΨΗ: Το μειονέκτημα που εμείς δημιουργούμε στα παιχνίδια των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη!

Header Image

Οι συνέπειες για τις ίδιες τις ομάδες, δυστυχώς, είναι μεγαλύτερες από αυτές που θα πλήρωναν αν εξέδιδαν τελικά κάρτα και πήγαιναν γήπεδο όσοι διαφωνούν

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 3/8)


Ναι μεν δεν είναι η φυσική έδρα της Καραμπάχ το εθνικό στάδιο του Αζερμπαϊτζάν, όμως είναι δεδομένο πως θα γεμίσει και αυτό σίγουρα είναι στα υπέρ της για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Κύπρου.

Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά και να το έχουν στο μυαλό τους οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο και ειδικά οι οργανωμένοι.

Να καταλάβουν πως με την αποχή από μόνοι τους δημιουργούν αυτομάτως ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα για την ομάδα τους, αφού ο αντίπαλος, στο δικό του εντός έδρας παιχνίδι, θα έχει την πλήρη συμπαράσταση του δικού του κόσμου. Άρα δίνουν παράλληλα στην Καραμπάχ ένα πλεονέκτημα οι ίδιοι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ.

Περιμέναμε να τελειώσουν και οι αγώνες της Πέμπτης για να γράψουμε το συγκεκριμένο. Δυστυχώς, η ΑΕΛ έπεσε πρώτη θύμα αυτής της ιστορίας με την κάρτα φιλάθλου και την αποχή των δικών της οργανωμένων, αφού η «Αρένα» δεν ήταν η καυτή έδρα που θα έπρεπε στον επαναληπτικό με τον Άρη Θεσσαλονίκης, όπως άλλωστε το δήλωσε και μετά τον αγώνα ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Βέβαια, ο άνθρωπος δεν μπορεί να πάει κόντρα στα «πιστεύω» των φίλων της ομάδας και έριξε όλη την ευθύνη στην κάρτα φιλάθλου. Τον κατανοούμε ώς έναν βαθμό και αντιλαμβανόμαστε τη λογική του.

Στο δικό μας το μυαλό όμως, και με τη δική μας λογική, οι οπαδοί των ομάδων μας «επιλέγουν» (με βαριά καρδιά μεν, αλλά πάλι το κάνουν) να τιμωρούν τις ομάδες τους παρά να πνίξουν τον εγωισμό τους για το δήθεν «φακέλωμα».

Οι συνέπειες για τις ίδιες τις ομάδες, δυστυχώς, είναι μεγαλύτερες από αυτές που θα πλήρωναν αν εξέδιδαν τελικά κάρτα και πήγαιναν γήπεδο όσοι διαφωνούν. Αντί αυτού, αρνούνται να συναινέσουν και επιλέγουν να τραγουδούν είτε έξω από το γήπεδο, είτε στους συνδέσμους, είτε στις καφετέριες.

Σεβαστό μεν, όμως μοιραίο αργά ή γρήγορα για τις ομάδες τους…

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play