Φόρμα αναζήτησης

#StaySafe, #StayConnected με Cyta BusinessΟ κορωνοϊός δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανένα από εμάς, ούτε σε προσωπικό αλλά ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχει αλλάξει τις ισορροπίες μας και μας ανάγκασε να γίνουμε πρωταγωνιστές μίας νέας πραγματικότητας που βασίζεται σε νέα δεδομένα. Εάν είσαι από τους «τυχερούς» που δεν εργάζονται ανάμεσα σε τοίχους νοσοκομείων, ράφια υπεραγορών και φαρμακείων, τότε το πιθανότερο είναι ότι μετέτρεψες ήδη το σαλόνι σου σε γραφείο… Δουλεύεις από το σπίτι για πρώτη φορά ίσως θέλοντας να διασφαλίσεις την υγεία σου και να παραμείνεις σωστός επαγγελματίας; Έχεις επιχείρηση και καλείσαι να οργανώσεις κάθε συνεργάτη σου παλεύοντας με τις δυσκολίες της φυσικής απόστασης και τα τεχνικά θέματα επικοινωνίας που προκύπτουν;

Η Cyta Businness είναι κοντά σου και σου δίνει τις λύσεις ενώνοντας τη γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους σου, θέλοντας να παραμείνεις ασφαλής #StaySafe αλλά και ενεργός επαγγελματίας #StayConnected. Αρχίζοντας από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο δύσκολα η Cyta Businness είναι δίπλα σου σε αυτό τον καθημερινό αγώνα, που ξέσπασε ξαφνικά χωρίς οδηγίες επιβίωσης! Έχεις επιχείρηση και θέλεις να ενημερώσεις του πελάτες σου με ένα τηλεφωνικό μήνυμα για το πώς θα λειτουργεί αυτή την περίοδο; Τότε η υπηρεσία Pre-alerting/Greeting της Cyta Business, σε αφορά! Στείλε το στη Cyta για να ηχογραφηθεί και να τοποθετηθεί στον κεντρικό αριθμό της επιχείρησής , ώστε να ακούγεται σε κάθε εισερχόμενη κλήση. Επιπλέον καμία κλήση δεν παραμένει αναπάντητη, με την υπηρεσία Ring group, που επιτρέπει σε καθένα από τους υπαλλήλους σου, να λειτουργούν το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας από το σπίτι τους, λαμβάνοντας τις κλήσεις είτε στο σταθερό τηλέφωνο είτε στο κινητό. Και οι εκπλήξεις της Cyta Business δεν σταματούν εδώ καθώς μπορείς να μεταβιβάσεις όλες τις εισερχόμενες κλήσεις προς τους εσωτερικούς αριθμούς του PBX σου, σε οποιονδήποτε αριθμό (σταθερό ή κινητό) εντός ή εκτός της εταιρείας σου, θέτοντας σε εφαρμογή την υπηρεσία Call forwarding for PBX. Κι αν αναρωτιέσαι πώς διασφαλίζονται τα προσωπικά δεδομένα κατά τη συνομιλία των υπαλλήλων σου με τους πελάτες και πώς μπορεί να συνεχίσει η εταιρία να εξυπηρετεί τον κόσμο της χωρίς προβλήματα επικοινωνίας, η απάντηση είναι απλή: Το Call Recording σου επιτρέπει να συνεχίσεις την καταγραφή των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων από τα σταθερά ή κινητά των εργαζομένων σου για τις συνομιλίες που αφορούν παραγγελίες, εξυπηρέτηση, κρατήσεις ή/και διαπραγματεύσεις, οι οποίες μπορούν να φυλάσσονται ασφαλισμένα για να μπορείς να ανατρέξεις σε αυτές, όταν και εφόσον τις χρειαστείς. Βεβαίως οι διευκολύνσεις σχετικά με τις κλήσεις που μπορείς να δέχεσαι ακόμη κι απ’ το σπίτι δεν είναι μόνο αυτές, καθώς με την υπηρεσία Telephony OntheGo, μπορείς να χρησιμοποιείς το σταθερό τηλεφωνικό σου αριθμό για να λαμβάνεις κλήσεις στο κινητό, απ’ οπουδήποτε στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, πάντα από την ασφάλεια του σπιτιού σου – #StaySafe.

Η Cyta Business είναι στο πλευρό σου και σε βοηθά επίσης στη διαφύλαξη και τη διαχείριση αρχείων εξαιρετικής ποιότητας, με ΜΗΔΕΝ κόστος για τρεις ολόκληρους μήνες. Συγκεκριμένα κάνοντας χρήση του Microsoft Office 365 for Business, έχεις στη διάθεσή σου από την άνεση του σπιτιού σου τα ευέλικτα και γνώριμα εργαλεία κορυφαίας τεχνολογίας γραφείου Office, για να εργάζεσαι αποτελεσματικά όπου και αν βρίσκεσαι. Η εγγραφή και διάθεση γίνεται από το https://cloudmarketplace.cyta.com.cy/Register.aspx, κι έτσι παραμένεις συνδεδεμένος ακόμη και τώρα – #StayConnected. Κι επειδή τα αρχεία δεν σταματούν να έρχονται καθώς η δουλειά συνεχίζεται με την υπηρεσία BusinessCloud, έχεις δωρεάν 20GB χώρο στο Cloud της Cyta, για να έχεις κοινό χώρο για την επιχείρησή σου, για απομακρυσμένη αποθήκευση και διαχείριση των αρχείων (BusinessCloud Storage), καθώς επίσης και για εφεδρική αποθήκευση των δεδομένων σου. (BusinessCloud BackUp), ενώ με το VPN για πελάτες με προϊόντα δικτύωσης μπορείς πια να έχεις πρόσβαση από το σπίτι σε εφαρμογές και σε αρχεία που φυλάσσονται στον χώρο της επιχείρησής σας. H Cyta Business κατανοεί πόσο σημαντικό είναι ο δίαυλος επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου να παραμείνει ανοιχτός, γι’ αυτό και σου προτείνει την υπηρεσία Meet-me-Conference. Γιατί μπορεί η φυσική παρουσία να είναι ανεπίτρεπτη σήμερα, αλλά μπορείς ακόμη να πραγματοποιείς τηλεφωνικές συνδιασκέψεις με τους συνεργάτες σου- από τον καναπέ του ο καθένας- συνεχίζοντας την εποικοδομητική δουλειά και την ομαλή συνεργασία.

Η Cyta κατανοώντας τις νέες συνθήκες που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε βοηθώντας στην εξομάλυνση κάθε οικονομικού εμποδίου που μπορεί να βρεθεί στον δρόμο μας, παρέχει επίσης τη δυνατότητα προσωρινής αποσύνδεσης της υπηρεσίας Cytavision Public Pack για όλη την περίοδο που οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές, ώστε μόλις αρθούν οι περιορισμοί, να μπορούν να ενεργοποιήσουν ξανά τις υπηρεσίες τους. Παρέχεται επίσης δωρεάν εγκατάσταση και μηνιαία συνδρομή για περίοδο τριών μηνών στο πακέτο Cytavision Hotel Pack σε ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν συνανθρώπους μας που τελούν σε περιορισμό (υπάρχουν τεχνικές προϋποθέσεις).

Παράλληλα σε συνθήκες πλήρους περιορισμού όπου η φυσική μας επαφή με τους μη διαμένοντες στην ίδια οικία μαζί μας δεν είναι εφικτή και αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι το διαδίκτυο είναι για τους περισσότερους από εμάς το μοναδικό εργαλείο επικοινωνίας με τον «έξω» κόσμο, η Cyta ανακοινώνει στους πελάτες της ότι από την 1η Απριλίου διπλασιάζεται ο όγκος Mobile Internet για περίοδο τριών μηνών σε όλους τους πελάτες, με τα προγράμματα Συμβολαίου (RED, Classic, MakeYour Own, Mobile Wi-Fi, VMB, Youth) με το πρόγραμμα Προπληρωμένης soeasy (soeasy Plus/Youth) και με την αγορά πακέτων Mobile Internet. Επιπρόσθετα, διπλασιάζεται η ταχύτητα για τα προγράμματα FREEDOM και FREEDOM Plus. Εντούτοις, η προφύλαξη γενικά, αλλά κυρίως η διαφύλαξη της ιδιωτικότητας και ασφάλειας των δεδομένων όλων όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Cyta, αποτελεί για τον οργανισμό αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Τα πρόσφατα μέτρα απομόνωσης, που επιβάλλουν την παραμονή μας στο σπίτι, έχουν αυξήσει ραγδαία τη χρήση υπηρεσιών επικοινωνίας και κυρίως τη διαδικτυακή παρουσία όλων μας.

Κι επειδή ο Ιός μπορεί να «χτυπήσει» και τον δικό σου υπολογιστή, το Κέντρο Διαχείρισης Κυβερνοασφάλειας της Cyta, προτρέπει τους εργαζομένους να έχουν εγκατεστημένο αντιϊκό λογισμικό (Αntivirus Software) στον υπολογιστή τους και να εγκαταστήσουν έγκαιρα ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος και των λογισμικών που χρησιμοποιούν. Επίσης, συμβουλεύει το προσωπικό να μην επισκέπτεται ιστοσελίδες που στέλνουν άγνωστοι ή προωθούνται μέσω κοινωνικών δικτύων, να μην απαντάει σε emails που ζητούν προσωπικές πληροφορίες και τέλος οι κωδικοί των υπολογιστών να είναι μέχρι 12 χαρακτήρες και να μην μοιράζονται σε τρίτους.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η Cyta Business δηλώνει παρούσα και είναι δίπλα στους πελάτες της που τώρα όσο ποτέ άλλοτε τη χρειάζονται περισσότερο. Το Κέντρο eξυπηρέτησης Eπιχειρηματικών πελατών στο 150, είναι καθημερινά διαθέσιμο προς την εξυπηρέτηση επαγγελματιών παγκύπρια. #StaySafe – #StayConnected

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.