Φόρμα αναζήτησης

Πετρολίνα: Μέγας Χορηγός του 44ου Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κολύμβησης

Η Πετρολίνα, για ακόμη μια φορά, είναι συμπαραστάτης του έργου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης, ως μεγάλος χορηγός του 44ου Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών και των πρωταθλημάτων Νέων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων.

Τα Πρωταθλήματα διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης. Το Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών και Γυναικών έλαβε χώρα από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου ενώ τα Πρωταθλήματα Νέων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου. Το 44ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κολύμβησης αποτελεί επιβεβαίωση της μεγάλης εξέλιξης που έχει σημειώσει ο υγρός στίβος τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, χαρίζοντας σπουδαίες στιγμές γεμάτες συγκίνηση και έντονο συναγωνισμό, που προσελκύουν το ενδιαφέρον εκατοντάδων φίλων της κολύμβησης.

Ο Αθλητισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της κυπριακής εταιρείας πετρελαιοειδών Πετρολίνα. Η Πετρολίνα, ως Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης έδωσε ξανά το παρόν της στην προσπάθεια για στήριξη των αθλητών κολύμβησης, και της προώθησης των αξιών που πηγάζουν από τον αθλητισμό.