Φόρμα αναζήτησης

Παράδοση δέκα εμπορικών οχημάτων Nissan NV300

H New Nissan Cyprus του Ομίλου Πηλακούτα, σε συνεργασία με την KEO επέκτειναν την συνεργασία τους με την παράδοση 10 εμπορικών οχημάτων NISSAN NV200. Η παράδοση των αυτοκινήτων, πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της KEO PLC στην Λεμεσό.

Η συνεργασία της New Nissan Cyprus με την ΚΕΟ PLC, αποτελεί μια ακόμα ένδειξη του πρωτοποριακού ρόλου που διαδραματίζει η Nissan Cyprus στον τομέα των εμπορικών οχημάτων, καθώς και την διεθνώς αναγνωρισμένη αξιοπιστία της Nissan και το κύρος του ομίλου Πηλακούτα.

Με δεδομένο το χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, την καινοτόμο τεχνολογία τους και την αξιοπιστία της πρώτης σε πωλήσεις εταιρείας επιβατικών αυτοκινήτων, τα εμπορικά Nissan είναι η απόλυτη επιλογή σε βαν και φορτηγά. Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα για εξυπηρέτηση από τα Συνεργεία της  New Nissan Cyprus Ltd εκτός ωρών εργασίας, δηλαδή παραλαβή για Service το απόγευμα και παράδοση στον πελάτη την επόμενη μέρα το πρωί. Ταυτόχρονα, απολαμβάνει εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων ή μέχρι τη συμπλήρωση 160.000 χιλιομέτρων, όποιο έρθει πρώτο.