Φόρμα αναζήτησης

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Πρόσκληση Eνδιαφέροντος Μεταπτυχιακών Σπουδών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021

Το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών  και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου προκηρύσσει δέκα (10) θέσεις εισδοχής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ιστορίας για το ακαδημαϊκό έτος 2020 -2021.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος είναι ανοικτή για πτυχιούχους Φιλοσοφικών, Νομικών και Παιδαγωγικών Σχολών, καθώς και Τμημάτων Ιστορίας, Πολιτικής Επιστήμης, Κοινωνιολογίας, Διεθνών Σχέσεων, Ευρωπαϊκών Σπουδών, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Δημοσιογραφίας, Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, και άλλων παρεμφερών Σχολών και Τμημάτων. Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εισδοχή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ιστορία έχουν επίσης οι πτυχιούχοι και άλλων ειδικοτήτων για εξειδίκευση στην Ιστορία της Επιστήμης τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν στη Γραμματεία της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, γραφείο αρ. 217, αρ. τηλ. (+357)26843303 ή στις διευθύνσεις ηλεκτρονικών ταχυδρομείων d.konstantinides@nup.ac.cy και  history@nup.ac.cy ) μέχρι τις 30  Σεπτεμβρίου 2020 τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  2. Αντίγραφο πτυχίου Προπτυχιακών Σπουδών
  3. Φωτοτυπία αστυνομικού δελτίου ταυτότητας

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου ή μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier). Επίσης, μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 ηλεκτρονικά. Την ηλεκτρονική αίτηση μπορείτε να την βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.nup.ac.cy/gr/form/

Η αξιολόγηση των αιτήσεων εισδοχής θα γίνει από τη Συντονιστική Επιτροπή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ιστορία. Ο υποψήφιος καλείται σε συνέντευξη από την Επιτροπή Αξιολόγησης που είναι μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Ιστορίας.

Η χρονική διάρκεια για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ιστορία είναι τρία (3) πλήρη ακαδημαϊκά εξάμηνα (18 μήνες).

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.