Φόρμα αναζήτησης

Η νέα οικολογική συνήθεια της Πέννυ Φοινίρη

Η ζωή μιας ηθοποιού είναι απρόβλεπτη. Από το να μελετάει σενάρια μέχρι να στέκεται μπροστά από τις κάμερες με τις ώρες, η ζωή της Πέννυ Φοινίρη είναι γεμάτη προκλήσεις και νέες εμπειρίες. Ποια είναι όμως η νέα οικολογική συνήθεια της επιτυχημένης ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Η Φαμίλια»; Ας ακούσουμε την ίδια…

«Έχω τη χαρά να δουλεύω στον χώρο που αγαπώ, δεν το νιώθω σαν επάγγελμα. Λόγω όμως των απαιτητικού ωραρίου τις περισσότερες φορές ο προσωπικός χρόνος είναι ελάχιστος.

Πάντοτε προσπαθούσα να συμμετέχω σε περιβαλλοντικές δράσεις, να έχω αυτό που λέμε «οικολογική συνείδηση», αλλά πολλές φορές η προσπάθεια αυτή απαιτούσε υπερβολικό χρόνο.

Το καλό είναι ότι πλέον μπορώ να βοηθάω το περιβάλλον ακόμη και όταν… πετάω τα σκουπίδια μου.

Για παράδειγμα, όταν διαβάζω τα διάφορα σενάρια, μου αρέσει να είναι τυπωμένα. Για κάποιους της παλιάς σχολής το χαρτί δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε εξίσου το περιβάλλον και δεν θέλουμε να το προστατέψουμε.

Με τις νέες οικολογικές Ecobags by Lordos Plastics, που τις βρήκα στην υπεραγορά της γειτονιάς μου, σε τρία διαφορετικά μεγέθη, για την κουζίνα, για γενική χρήση και για τον κήπο μου, προστατεύω το περιβάλλον, αφού παράγονται από 80% ανακυκλωμένα υλικά και είναι και ανακυκλώσιμες και οι ίδιες.

Τώρα, αδειάζω το γραφείο μου και το μυαλό μου χωρίς ενοχές, με τις νέες Ecobags by Lordos Plastics. Δοκιμάστε τες κι εσείς. Θα με θυμηθείτε».