Φόρμα αναζήτησης

Φούρνοι Ζορπάς: Νέες γεύσεις κουλούρια Θεσσαλονίκης

Το κουλούρι Θεσσαλονίκης, σε οποιαδήποτε εκδοχή του, αδιαμφισβήτητα αποτελεί μία από τις αγαπημένες γευστικές επιλογές μικρών και μεγάλων. Μερικοί το προτιμούν λίγο πιο γλυκό, άλλοι εντελώς αλμυρό. Οι Φούρνοι Ζορπάς με πολλή αγάπη και μεράκι, έβαλαν όλη τους τη μαεστρία και καινοτομώντας για ακόμη μία φορά σου προσφέρουν και τα 2, δημιουργώντας 2 νέες γεύσεις.

Σίγουρα θα «κολλήσεις» με το κουλούρι Θεσσαλονίκης τυρί & μπέικον αν αγαπάς τη πίτσα! Είτε το φας για πρωινό, είτε για ενδιάμεσο γεύμα, το σίγουρο είναι ότι θα δώσει στη μέρα σου μία διαφορετική νότα απόλαυσης!

Αν είσαι fan των υπερτροφών, το κουλούρι Θεσσαλονίκης με super foods , είναι αυτό που ψάχνεις! Ζυμωμένο με νιφάδες βρώμης, αλεύρι ολικής αλέσεως σπελτ, προζύμι σίτου, λιναρόσπορους, ηλιόσπορους, ασερόλα και κομμάτια μήλου, έχει μια γλυκιά και γήινη γεύση και είναι όσο θρεπτικό και γευστικό ακούγεται!

Όσοι επισκεφτείτε τους Φούρνους Ζορπάς από τη Δευτέρα 23/9 μέχρι την Κυριακή 29/9, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα νέα κουλούρια Θεσσαλονίκης, σε τιμή γνωριμίας 0,50€.

www.zorbas.com.cy
FB,Instagram/zorbascy