Φόρμα αναζήτησης

Πασχαλινή εκδήλωση στο The Mall of Engomi

Μαθητές Δημοτικού Σχολείου δημιουργήσαν τις δικές τους πασχαλινές λαμπάδες και έπειτα τις χάρισαν στη Λέσχη Ηλικιωμένων Έγκωμης

Με όμορφη πασχαλινή διάθεση, το The Mall of Engomi υποδέχτηκε 20 μαθητές Ε’ και Στ’ τάξης από το Δημοτικό Σχολείο Έγκωμης Ά (ΚΒ), την Πέμπτη 29 Μαρτίου. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η δημιουργία των δικών τους πασχαλινών λαμπάδων και μετέπειτα η προσφορά τους προς τα άτομα που επισκέπτονται καθημερινά τη Λέσχη Ηλικιωμένων Έγκωμης.

Για την υλοποίηση αυτής της πράξης, το The Mall of Engomi, ετοίμασε στο χώρο του ένα πασχαλινό εργαστήρι με ποικιλία υλικών ώστε να τα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για τις κατασκευές των λαμπάδων τους.

Με τη καθοδήγηση παιδαγωγού αλλά και με την έμπρακτή βοήθεια της δασκάλας τους, οι μαθητές ετοίμασαν υπέροχες λαμπάδες όπου στη συνέχεια της δώρισαν με μεγάλη χαρά στη Λέσχη Ηλικιωμένων Έγκωμης.

Ο Γενικός Διευθυντής του The Mall of Engomi, κ. Κύπρος Χατζηστυλλής δήλωσε: «Πραγματοποιούμε επιτυχώς για δεύτερη χρονιά μια ενέργεια ευρείας σημασίας. Είναι αξιοσημείωτο να παρακολουθείς τους μικρούς επερχόμενους πολίτες να   συνεισφέρουν στους συνανθρώπους τους ακόμα και με τις πιο μικρές και απλές πράξεις. Εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!»

Με ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων, το The Mall of Engomi καλλιεργεί στη συνείδηση της συνεισφοράς και ενισχύει την εκπαίδευση των παιδιών εκτός σχολικού περιβάλλοντος αποτελώντας προορισμό για την οικογένεια και πόλο δραστηριοτήτων για την τοπική κοινωνία