Φόρμα αναζήτησης

Παράδοση επιταγής από το Παν. Κύπρου για το Ιδρυμα Ραδιομαραθώνιος

Επιταγή ύψους €9.000 παρέδωσε την Τρίτη, 15 Μάϊου 2018, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης στο Διευθυντή Στρατηγικής και Ανασχηματισμού της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, κ. Γιάννο Σταυρινίδη.

Το χρηματικό ποσό των €9.000 αφορά στα έσοδα από τις εισπράξεις πωλήσεων εισιτηρίων της παιδικής θεατρικής παράστασης της ομάδας Patari Project με τίτλο «Χιονάνοι», επιτυγχάνοντας να συγκεντρώσει περί τους 1.000 θεατές, στις 21-22 Απριλίου 2018, στο Κινηματοθέατρο Παλλάς στη Λευκωσία και θα κατατεθεί στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος για τα παιδιά που χρειάζονται εξειδικευμένες θεραπείες, ιατρική περίθαλψη, ειδική εκπαίδευση, κ.ά.

Τη διοργάνωση των παραστάσεων ανέλαβε ο Τομέας Προώθησης και Προβολής του Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ όλα τα έξοδα της παραγωγής καλύφθηκαν από τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα που ενήργησε ως Μέγας Χορηγός.

Όπως ανέφερε ο Πρύτανης, κατά την παράδοση της επιταγής, ο Ραδιομαραθώνιος αποτελεί μια μεγάλη γιορτή προσφοράς, ανθρωπιάς και ελπίδας και μας υποδεικνύει το αυτονόητο, ότι αυτά τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη ζωή και ο κάθε ένας από εμάς έχει υποχρέωση να διασφαλίσει τα δικαιώματα των παιδιών αυτών, όπως και του κάθε παιδιού. «Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, είναι ένας οργανισμός με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και με συνεχή ανθρωπιστική προσφορά και έμπρακτη συμμετοχή και συνεισφορά σε αυτό τον ιερό σκοπό, προς το συνάνθρωπο, είναι αυτονόητη και δεδομένη».

Ο Διευθυντής Στρατηγικής και Ανασχηματισμού της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, κ. Γιάννος Σταυρινίδης εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την εκτίμηση του Συνεργατισμού για τη συνεχή στήριξη που παρέχει το Πανεπιστήμιο Κύπρου  στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος.