Φόρμα αναζήτησης

Μια λαμπερή Black Friday στα Public

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η Black Friday στα Public, την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 2017.

Η λαϊκή γιορτή προσφορών πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τα Public στην Κύπρο, σκορπώντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Μέσα από την Black Friday, η τεχνολογία, το παιχνίδι και το βιβλίο έγιναν για μία ημέρα ακόμη πιο προσβάσιμα στους Κύπριους καταναλωτές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε μοναδικές τιμές που όμοιές τους δεν συναντούν μέσα στη διάρκεια του έτους. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, οι προσφορές ξεπέρασαν κατά πολύ το 20% και άγγιξαν ακόμη και το 50%!

Ενδεικτικό της επιτυχίας της Black Friday, είναι το πλήθος των επισκεπτών των τεσσάρων καταστημάτων Public στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 50.000 καταναλωτές πέρασαν από τα ταμεία των καταστημάτων σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο – αριθμός αυξημένος σε σχέση με τις 35.000 της περασμένης χρονιάς. Πρόκειται για μια αύξηση που πιστοποιεί στην πράξη την εμπιστοσύνη του κυπριακού κοινού προς τα Public, τον απόλυτο προορισμό για προϊόντα τεχνολογίας και πολιτισμού.

Τα τέσσερα καταστήματα Public, τα οποία αποτέλεσαν κύριο πόλο έλξης και στη φετινή Black Friday, άνοιξαν τις πόρτες τους στις 8 π.μ., με τους 50.000 επισκέπτες να προτιμούν για τις αγορές τους τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και πολλά παιδικά παιχνίδια και βιβλία.

Τα Public ευχαριστούν το κοινό τους Κύπρου για την εμπιστοσύνη και αναμένουν τους επισκέπτες τους ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Public: 10 χρόνια στη ζωή μας, στην καρδιά μας, στην Κύπρο.