Φόρμα αναζήτησης

Με τον δυναμισμό των Public το 3ο Nicosia Book Festival

Τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή των Public στη μεγάλη γιορτή του βιβλίου

Με τα δημοφιλέστερα ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία και με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων και εκδόσεων συμμετείχαν τα Public στο 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας (Nicosia Book Festival). Η μεγάλη γιορτή του βιβλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 19 και 20 Μαΐου, στο Πάρκο Ακρόπολης, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Τα Public παρουσιάστηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Nicosia Book Festival και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του βιβλίου να απολαύσουν την τεράστια ποικιλία που προσφέρουν τόσο μέσα από τα καταστήματά τους όσο και online. Οι φίλοι του βιβλίου είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν αγαπημένα ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία με έκπτωση 20% από το περίπτερο των Public, να συνομιλήσουν με το προσωπικό της εταιρείας και να ενημερωθούν για όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Παράλληλα, όσοι βρέθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στο Πάρκο Ακρόπολης παρακολούθησαν αρκετές παρουσιάσεις βιβλίων και γνώρισαν από κοντά αγαπημένους καταξιωμένους συγγραφείς. Την ίδια στιγμή, οι μικροί επισκέπτες συμμετείχαν σε θεατρικά και διαδραστικά εργαστήρια, περνώντας δημιουργικά την ώρα τους μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες που περιλάμβαναν μουσικά δρώμενα και αφηγήσεις παραμυθιών από θεατρικές ομάδες και συγγραφείς

Το Nicosia Book Festival έχει γίνει πλέον θεσμός για την πρωτεύουσα και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του βιβλίου από όλη την Κύπρο, αφού προσφέρει ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο και ηλικία.

Τα Public, ως ο κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, πολιτισμού και επικοινωνίας, στηρίζουν έμπρακτα το βιβλίο, συμμετέχουν για ακόμα μια χρονιά στο Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας και προωθούν τη φιλαναγνωσία.

Για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων… ξεκίνα από τα Public!