Φόρμα αναζήτησης

Με fun-ταστικούς πειρασμούς το «αλφαγεύση» υποδέχεται το καλοκαίρι!

Με καλοκαιρινή διάθεση και πολλή όρεξη για γλυκό, το δέκατο τεύχος του «αλφαγεύση» μας παρουσιάζει αγαπημένες γεύσεις σε εκδοχές που μας βάζουν σε πειρασμό! Επειδή, όμως, η απόλαυση δεν πρέπει να ταυτίζεται με την ενοχή, στις προτάσεις του οδηγού γαστρονομίας βρίσκουμε υλικά όπως φρούτα ή γιαούρτι, τα οποία όταν συνδυαστούν σωστά συνθέτουν ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα.

Αυτή τη φορά το «αλφαγεύση» περιλαμβάνει επιλογές για καλοκαιρινά γλυκά, με την ποικιλία και τη φαντασία που προσφέρει η εποχή, από τις οποίες δε λείπει φυσικά το απόλυτο επιδόρπιο του καλοκαιριού, το παγωτό! Ξεχωριστά χρώματα και μυρωδιές εμφανίζονται σε αφράτες βάφλες και τηγανίτες, τραγανές τάρτες φρούτων και παγωτά που δροσίζουν τον ουρανίσκο μας!

Κι επειδή καλοκαιρινή διάθεση χωρίς κοκτέιλ δε γίνεται, το «Summer Sweets Issue» μας δίνει ιδέες και για απολαυστικά κοκτέιλ με βάση αγαπημένα ποτά και εκλεκτές ποικιλίες κρασιού.

Αν θέλετε κι εσείς να γλυκάνετε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού με δροσερά φρούτα, λαχταριστά παγωτά και πολύχρωμα επιδόρπια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και περιηγηθείτε στις γλυκές σελίδες του «αλφαγεύση»! www.alphamega.com.cy/alphagefsi