Φόρμα αναζήτησης

Lidl: 9 μεγάλοι τυχεροί κέρδισαν τα ψώνια τους για έναν ολόκληρο χρόνο

Την Πέμπτη 11 Μαΐου, στη Lidl Food Academy, σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η απονομή του δώρου στους 9 τυχερούς νικητές οι οποίοι κέρδισαν δωρεάν ψώνια από τα καταστήματα Lidl για έναν ολόκληρο χρόνο!

Κάθε πελάτης που πραγματοποιούσε αγορές προϊόντων από τα Lidl αξίας 25 ευρώ από την 1 Μαρτίου έως και τις 16 Απριλίου, παραλάμβανε από το ταμείο του καταστήματος ένα δελτίο συμμετοχής. Μέσω της σελίδας www.lidl.com.cy/superpsonia και εισάγοντας τον εννιαψήφιο κωδικό του δελτίου του, μπορούσε να διαπιστώσει άμεσα αν έχει ένα από τα τυχερά δελτία. Οι τυχεροί νικητές που κρατούσαν το πολυπόθητο δελτίο είναι:

  1. Ελενίτσα Στυλιανού, Λεμεσός,
  2. Ελίνα Σωκράτους, Λεμεσός
  3. Aneliya Dimitrova, Λεμεσό,
  4. Γεωργία Γεωργάκη, Λευκωσία
  5. Ιωάννα Κουντούρη, Λευκωσία
  6. Μαρία Σταύρου, Λευκωσία
  7. Γαβριέλλα Γρηγορίου, Λευκωσία
  8. Ιωάννα Αντωνίου, Λευκωσία
  9. Ειρήνη Μιχαήλ, Λάρνακα.

Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους από τα καταστήματα Lidl αξίας €300 κάθε μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο, ένα έπαθλο το οποίο αγγίζει συνολικά τα  32.400 Ευρώ.

Η Lidl Cyprus, θέτοντας ως προτεραιότητα τους καταναλωτές, συνεχίζει να πραγματοποιεί ενέργειες που στοχεύουν στη διευκόλυνση και την ελάφρυνση του βάρους των εξόδων τους και για ακόμη μία φορά ευχαριστεί όλους τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.