Φόρμα αναζήτησης

«It’s chopsticks time!», μας λέει το ένατο «αλφαγεύση»

Τα νόστιμα, υγιεινά και ισορροπημένα πιάτα της ασιατικής γαστρονομίας φέρνει στην κουζίνα μας το ένατο τεύχος του «αλφαγεύση». Η διατροφική κουλτούρα της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Ταϊλάνδης και των άλλων χωρών της ανατολικής Ασίας έχει κατακτήσει τον κόσμο, χάρη στα οφέλη της για την υγεία και στην ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων που συνθέτουν πλήρη γεύματα.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι το ρύζι και τα διάφορα είδη noodles, αλλά πάντοτε με συνοδεία! Ψάρια και θαλασσινά για Ω3 λιπαρά, ελαφριά κρέατα για πρωτεΐνη, όσπρια για σίδηρο. Τα υλικά της ασιατικής κουζίνας και των συνταγών που θα βρούμε στο τεύχος συμπληρώνουν τα πολύχρωμα λαχανικά, οι σάλτσες και τα μυρωδάτα μπαχαρικά, που με τη γεύση τους θα μας ταξιδέψουν στα άδυτα της κουζίνας της Άπω Ανατολής.

Όπως  πάντα, και αυτό το τεύχος του «αλφαγεύση» περιλαμβάνει ποτά και επιδόρπια που θα ολοκληρώσουν τη γευστική μας εμπειρία με ευχάριστες, δροσιστικές και γλυκές νότες.

Εσείς, λοιπόν, που δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις εξωτικές γεύσεις, αναζητήστε το «Asian Issue» του διαδραστικού περιοδικού «αλφαγεύση» στην ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ: www.alphamega.com.cy/alphagefsi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ