Φόρμα αναζήτησης

Εισφορά ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Βαγόνι Αγάπης

Χρηματική εισφορά και δωροκουπόνια καυσίμων προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Βαγόνι Αγάπης, στα πλαίσια των προγραμμάτων Εταιρικής... [...]

Read More...

Χρηματική εισφορά και δωροκουπόνια καυσίμων προσέφερε η ExxonMobil/Εsso  Κύπρου στο Βαγόνι Αγάπης, στα πλαίσια των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του σωματείου.

Το Βαγόνι Αγάπης είναι ένα μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό σωματείο που στηρίζει οικονομικά άπορους συμπολίτες μας παρέχοντας  διατροφή και άλλες καθημερινές ανάγκες μέσω διανομής προπληρωμένων κουπονιών από υπεραγορές, μερική ή ολική πληρωμή των λογαριασμών των άπορων νοικοκυριών, καταβολή σχολικών τελών για παιδιά ή φοιτητές, ιατρικές δαπάνες ή θεραπεία στο εξωτερικό, οικονομική βοήθεια για την αγορά οικιακών συσκευών και την προμήθεια ενδυμάτων ή/και επίπλων από την κατάθεση δωρεών που διατηρούνται στην αποθήκη του σωματείου. Το εισόδημα του Σωματείου προέρχεται αποκλειστικά από τις ευγενείς δωρεές του κοινού ή από εκδηλώσεις.

Το  στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της εισφοράς και των κουπονιών. Η κα. Λουΐζα Παπαγεωργίου, Public & Government Affairs Advisor (κέντρο) και η κα. Κάσια Χρυσοστόμου της  ExxonMobil/Εsso Κύπρου, παραδίδουν την εισφορά στην κα. Σόφη Παναγιωτοπούλου, Μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου.

Send this to a friend