Φόρμα αναζήτησης

Η ΜΤΝ συμμετείχε στις Ημέρες Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η ΜΤΝ με στόχο την ενσωμάτωση των νέων στη σύγχρονη αγορά εργασίας, συμμετείχε στην έκθεση «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2018» του Πανεπιστημίου Κύπρου που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 25-26 Απριλίου στην Πανεπιστημιούπολη με μεγάλη επιτυχία.

Στόχος της συμμετοχής της ΜΤΝ ήταν να προσφέρει στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να βελτιώσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν επαγγελματικές ικανότητες στο ταξίδι τους για αναζήτηση εργασίας αφού για το καλοκαίρι του 2018 η ΜΤΝ θα προσφέρει θέσεις πρακτικής εξάσκησης (internships).

Όσοι τελειόφοιτοι επιλεγούν για τις θέσεις αυτές, θα εργαστούν για τρεις μήνες υπό την καθοδήγηση ενός μέντορα. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής τους εξάσκησης, οι τελειόφοιτοι θα έχουν εξασφαλίσει μια σημαντική εμπειρία πρακτικής, λαμβάνοντας παράλληλα και συστατική επιστολή ενώ βέβαια θα έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν θα αποταθούν στην ΜΤΝ για εργοδότηση.

Εκατοντάδες φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκπρόσωπους της ΜΤΝ, να ενημερωθούν για ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας στην εταιρεία, καθώς και να συμβουλεύτουν για την ανάπτυξη της καριέρας τους στο τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Η ΜΤΝ προσφέρει πάντα περισσότερα: επενδύει στις δυνατότητες των νέων του τόπου και αναγνωρίζει τα οφέλη της εισαγωγής τελειόφοιτων στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών, δίνοντας τους την ευκαιρία να συνεισφέρουν με φρέσκες ιδέες.

Τα τμήματα στα οποία η ΜΤΝ προσφέρει θέσεις πρακτικής εξάσκησης βρίσκονται αναρτημένα στο www.mtn.com.cy ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις αυτές θα είναι επί πληρωμή.