Φόρμα αναζήτησης

H Dr. Schär στηρίζει την πρώτη εκδήλωση του Συνδ. Κοιλιοκάκης Κύπρου

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Κοιλιοκάκης Κύπρου στήριξαν και φέτος η Lifepharma και τα προϊόντα της εταιρείας Dr. Schär... [...]

Read More...

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Κοιλιοκάκης Κύπρου στήριξαν και φέτος η Lifepharma και τα προϊόντα της εταιρείας Dr. Schär, της νούμερο ένα εταιρείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη στην Ευρώπη, προσφέροντας ως δώρο με 5 πακέτα με προϊόντα Schär συνολικής αξίας πέραν των 540ευρώ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στο χώρο της Παλαιάς Αγοράς Παλλουριώτισσας και περιλάμβανε την καθιερωμένη κοπή της πίτας,  καφέ και διάφορα εδέσματα χωρίς γλουτένη.

Στην εκδήλωση, παρόντες ήταν μέλη του Συνδέσμου Κοιλιοκάκης Κύπρου, ενώ την εταιρεία Lifepharma εκπροσώπησε η ομάδα επιστημονικής προώθησης των προϊόντων Schär. 

Η σειρά  προϊόντων Schär περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: αλεύρι, ζυμαρικά, ψωμί, κριτσίνια, δημητριακά πρωινού, μπισκότα, γκοφρέτες, αλλά και είδη κατάψυξης χωρίς γλουτένη όπως πίτσες, παναρισμένο κοτόπουλο και ψάρι, κρουασάν και παγωτό. 

Τα προϊόντα της Dr. Schär μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένες υπεραγορές και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών τροφίμων, σε όλες τις πόλεις – σύνολο 117 σημεία πώλησης.  Διατίθενται στη Κυπριακή αγορά από την εταιρεία Lifepharma, μέλος του Ομίλου MSJ. 

Send this to a friend