Φόρμα αναζήτησης

Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο στα εστιατόρια της Louis Hotels

Με τη γιορτή των ερωτευμένων να βρίσκεται προ των πυλών, το Akakiko και το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον σας καλούν να γιορτάσετε μαζί τους αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Τα εστιατόρια της Louis Hotels προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές επιλογές, ενώ έχουν ετοιμάσει ρομαντικές εκπλήξεις για τις 14 Φεβρουαρίου.

Το Akakiko Limassol, το Akakiko Nicosia και το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον φορούν τα γιορτινά τους, χαρίζοντάς σας μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από το μοναδικό διάκοσμο και τη ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργούν αποκλειστικά για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Τα εστιατόρια της Louis Hotels θα διατηρήσουν τα a la carte menu τους και θα προσφέρουν δωρεάν στους επισκέπτες τους ευφάνταστα welcome drinks και το ιδιαίτερο Love Dessert Buffet που περιλαμβάνει περισσότερα από 10 διαφορετικά επιδόρπια, ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς και προσφέροντας το ιδανικότερο κλείσιμο σε ένα ξεχωριστό δείπνο.

Η Louis Hotels έχει μεριμνήσει ακόμη και για τα ζευγάρια που προτιμούν να περάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι, με την κάθε παραγγελία να συνοδεύεται από μία μικρή φιάλη κρασιού εντελώς δωρεάν.

Χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας μοναδικές ρομαντικές στιγμές, επισκεπτόμενοι τα εστιατόρια Akakiko και Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον, συνδυάζοντας γαστρονομικές λιχουδιές, μοναδική ατμόσφαιρα και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Το Akakiko Nicosia και το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον βρίσκονται στην οδό Αχαιών 1, στην Έγκωμη, δίπλα στο HILTON PARK, ενώ το Akakiko Limassol βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου The Royal Apollonia στη Λεμεσό.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο:

Akakiko
Τηλ: 77778022 Για online παραγγελίες στο
www.akakiko.com.cy

Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον
Τηλ: 77778300 Για online παραγγελίες στο
www.toellinikocy.com