Φόρμα αναζήτησης

ExxonMobil/ΕSSO Κύπρου: Εισφορά στο Ίδρυμα Άγιος Λάζαρος

Χρηματική εισφορά ύψους €2000 έκανε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Ίδρυμα ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος στην Λάρνακα.

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων Εγκαταστάσεων Λάρνακας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, Υπάλληλοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία,  εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Το ίδρυμα Άγιος Λάζαρος είναι μια καθαρά εθελοντική οργάνωση που εξυπηρετεί άτομα άνω των 18 ετών με ελαφρά και μέτρια νοητική υστέρηση  από την πόλη και επαρχία Λάρνακας. Τα έσοδα του προέρχονται από κρατική χορηγία  και από διάφορες εισφορές. Προσφέρει εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση μέσω εργαστηρίων και προγραμμάτων με βασικό στόχο την στήριξη, την κοινωνική ενσωμάτωση, την επαγγελματική αποκατάσταση των ατόμων και την ένταξη τους στον κοινωνικό σύνολο.

Στο στιγμιότυπο ο  Επιθεωρητής Μεταφορών & Εγκαταστάσεων Λάρνακας ExxonMobil/Εsso Κύπρου κος. Βάκης Καραγιώργης (κέντρο)  παραδίδει την επιταγή στον κ. Σπύρο Ττοφή, Πρόεδρο του Ιδρύματος.  Παρόντες επίσης ο κος. Γιαννάκης Ιωάννου υπάλληλος Εγκαταστάσεων ExxonMobil/Εsso (δεξιά) και ο κος. Πανίκος Λαζαρή Υπάλληλος Soroka Μεταφορές Καυσίμων (αριστερά) οι οποίοι πρότειναν το ίδρυμα.