Φόρμα αναζήτησης

Emirates και Formula 1 ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, και η Formula 1, o κορυφαίος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι και το τέλος του 2022.

Η Emirates είναι ο Global Partner της F1 από το 2013, με την ανανέωση της συνεργασίας πλέον να προσφέρει εκτενέστερο branding στην αεροπορική εταιρεία, η οποία θα είναι παρούσα σε 15 αγώνες στο καλεντάρι της F1 σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Βόρειο και Νότιο Αμερική.

Η νέα συμφωνία ενεργοποιήθηκε με την έναρξη του πρωταθλήματος 2018, τον περασμένο Μάρτιο, στο Γκραν Πρι της Μελβούρνης, ενώ περιλαμβάνει και την τιτλοδοσία στο αντίστοιχο Γκραν Πρι της Ισπανίας στη Βαρκελώνη με το όνομα της Emirates, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με αυτό της Γερμανίας στο Χόκενχαϊμ, στις 20-22 Ιουλίου.

«Υπάρχει μια εξαιρετική χημεία και ένα ταίριασμα ιδανικό μεταξύ της Formula 1 και της Emirates, τόσο όσον αφορά την επέκταση του δικτύου προορισμών μας που συμβαδίζει με τις πόλεις που οι αγώνες λαμβάνουν χώρα, όσο και την προσοχή που δείχνουμε και οι δυο μας στην καινοτομία και την τεχνολογία που σηματοδοτούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Παράλληλα, η αγάπη που απολαμβάνει η F1 σε όλον τον κόσμο μας επιτρέπει να μοιραστούμε το πάθος των εκατομμυρίων φίλων της, αρκετοί εκ των οποίων είναι και πελάτες μας», τόνισε ο Τιερί Αντινόρι, CCO και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Emirates.

Ο Σον Μπράτσις, Managing Director της Formula 1, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι για την ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας μας με την Emirates, έναν πιστό φίλο και υποστηρικτή από το 2013. Ανοίγουμε ένα νέο και καινοτόμο κεφάλαιο στην ιστορία της Formula 1 και είμαστε ευτυχισμένοι που θα μοιραστούμε το ταξίδι αυτό και τον ενθουσιασμό με την ηγετική δύναμη των αιθέρων, την Emirates».

Ως Global Partner της Formula 1, η Emirates θα έχει για τα επόμενα πέντε χρόνια εκτενή παρουσία branding στους αγώνες, στη διαμονή των καλεσμένων στα Paddock Clubs, interactive συμμετοχή με τους φίλους του αθλήματος στις κατά τόπους F1 Fan Zones και F1 Fan Festivals σε συγκεκριμένα Γκραν Πρι, όσο και στα Supercar Hot Lats σε οχτώ διαφορετικούς αγώνες. Παράλληλα, η Emirates θα προσφέρει στα Skywards μέλη της την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα μίλια τους για να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες σε VIP επίπεδο.

Η Emirates αυτήν την στιγμή πετάει σε πάνω από 155 προορισμούς σε 6 χώρες, μέσα από τον κόμβο του Ντουμπάι και μπορεί να συνδέσει όλους τους φίλους της Formula 1 με τις περισσότερες χώρες που πραγματοποιούνται Γκραν Πρι, όπως η Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ουγγαρία, η Σιγκαπούρη, η Ιαπωνία, η Αυστραλία, η Ρωσία, η Βραζιλία και οι ΗΠΑ. Το πλήρες καλεντάρι των αγώνων μπορείτε να το δείτε εδώ.